Jump to content

Moto Zajednica

Koji KTM kupiti ?

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: KTM 690SM

hvala na savetima najverovatnije mi se da ću sačekati martovski sajam motocikala u Beogradu i tamo okončati moju kako neko reče, slatku muku

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 156 postova

Vrlo je prosto odes u ktm i kupis motor koji ti je lep

cica mica i gotova prica

bas tako, nista ne gledaj-treba za 30%asvalt,37% livada...nista to, samo sta ti se svidja, meni su svojevremeno kukali kako na adv nema mesta za suvozaca a ja ga godinama vozim samo sa zenom i sve ok. da gledam sta bi mi trebalo 1+2+3+4 vozio bi yugo kabriolet.

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: KTM Lc4 640sm

Aj i ja da ti pomognem sa savetima.

Vozio sam ktm 950 smr (nisam ga provozao nego vozio, bio je par dana kod mene). Motor je za svaku pohvalu. Ima dosta snage i vise nego dovoljno. Ko zna da vozi moze u trecoj da ga propne na gasu a ko ne zna ne preporucujem mu da pokusava na zadnji zato sto je motor prepun snage. Kocenje je neverovatno, po mojoj proceni bolje koci od dosta R motora. Prednja kocnica je savrsena. Kvacilo hidraulicno. Dosta udoban. Takodje ima dosta dodatne opreme koja ce ti olaksati putovanja na duze relacije. Maksimalna brzina je ja msm oko 230kmh, ja sam vozio 225. Tako da mozes da ides sa njim gde pozelis.

Ktm 690smr sam vozio nekoliko puta. I on mi je se takodje svideo, dosta je udobniji od 640. Vibracije su smanjene na minimum. Takodje je pun snagde i okretniji je od 950. Kocnice su prva liga. Veoma upravljiv i za razliku od 950 ne cupa ruke pri jacem dodavanju gasa :D. Manji je potrosac. Maksimalna brzina oko 200kmh.

Na tebi je da odlucis sta ces da uzmes ali moja preporuka ti je kad vec imas pare, lepo sacekas sajam i odes na ktm-ov stand. Pitas ih koje modele od ktm 990 ili 950 imaju i izaberi onaj koji ti se najvise svidi vizuelno i neces se prevariti 100% koji god da uzmes. :ktm::moto3:

• Podržavam 1

• Detoksifikovan, 214 postova
  • Motocikl: TDM 900 - 2002.

hvala na savetima najverovatnije mi se da ću sačekati martovski sajam motocikala u Beogradu i tamo okončati moju kako neko reče, slatku muku

Ako nisi pazario motor prodaje se ktm 990 adv Dakar edition 2011 god. sa 11000km na satu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja