KIZA73 80 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Kako naslov kaze, potreban mi je posao. Prestao sam da radim posle 16 god. staza za istog gazdu. Razlog, nisam video platu po 3-4 meseca. Od poslova mogu u principu da radim sve (sto oci vide, ruke naprave). Razumem se u mehaniku, struju, energetiku, fitnes, kola, motore, miksere, stolariju, fizikalije, nista mi nije strano. Od kategorija imam A,B i C. Radim na kompu, sluzim se engleskim i volim da radim (za platu, naravno). Ako nekom treba vaki, moj br.tel. je 0658182000 Kiza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan imas C, zasto ne pokusas kod nekog veceg prevoznika da se javis i da pitas za posao vozaca kamiona? (govorim za one koji rade medjunarodni prevoz) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan imam ja isto C&E ali ti treba neki profi sertifikat za duge međunarodne rute + PREPOPRUKA za tebe lično novom poslodavcu (čitaj veza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Octobar 3, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Tekst koji želiš evo za prvu pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Imao sam slicnu ponudu. Rad na skuteru od 08-16h po svim vremenskim uslovima ili svojim kolima po potrebi ali retko. Skuter 500 din dnevno, a kola 500+200 za gorivo po isporuci. Ali isporuke su retke, ponekad ih nema dan dva,a moras da si ceo dan u pripravnosti. Za skuter obezbedjen servis, a za kola ne. Ne igra mi na skuteru jer mi je dosta zime po raznim vukojebinama, a sa kolima se ne isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Octobar 19, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Momci danas sam naleteo na konkurs za vozace potrebno je da imate B i C kategorije mašinskog ili saobraćajnog smera,i jedna god iskustva.evo vam link mozda pomogne nekom..l. http://poslovi.infostud.com/posao/Kibid-d.o.o./Vozac/o70278 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 4, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan http://poslovi.infostud.com/posao/Dijamant-a.d./Vozac-kamiona/o76127 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Konkurisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...