djolehinic 9 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Yamaha yzfR1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! S'obzirom da nikad nisam pre ucestvovao na formumima trebalo mi je 3 godine da se uspesno prikljucim BjBikersima ! Inace, ja sam Djole. Trenutno sam na osnovnim studijama u Americi zahvaljujuci punoj stipendiji od strane mog fakulteta. Do sada sam vozio (kupovao sa burazerima) gsxRa K7 600, R6 2007 Raven Edition koga sam uvezao iz Amerike i koga i dalje jedan od burazera vozi, i sad trenutno vozim najlepsu lepoticu koju sam ikada video- Yamahu R1 2009 Yellow edition. Eto, samo da vas pozdravim i da kazem da se radujem druzenju sa vama! Djole 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao student! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao imenjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Djole, nista ne brini, ovde je takvo drustvo da se svi maze i paze. Dobrodosao! A masina ti je brrrrrr, smrzzzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 3, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan cicini dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 3, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Djole, shto si sam sebe mlatnuo po glavi??? zato shto mi se svidja! zato shto mi se svidja, svidja! dobrodoshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 3, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...