Zeleni 65 193 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Rijesih da se pocastim motorom ali ne mogu da se odlucim.Naime vec godinama vozim ali sve su to bili R-ovi,medjutim doslo vrijeme da se promjeni tip motora s toga molim za pomoc ljudi koji su imali prilike da posjeduju ili voze doticne modele da mi daju sugestiju naravno i kratko o pomenutim modelima. 1. SUZUKI STROM 1000 7.ooo km 2003 god 2. YAMAHA TDM 900 24.000 km 2004god 3. AFRICA TWIN 6.000 km 2003. god Sva tri motora su u odlicnom stanju s tim sto SUZUKI i HONDA kostaju ca 5000 evropljana a YAMAHA 4000. Znam da ce te me pitati za namjenu motora: voznja, vikend putovanja i tako da malo mogu i sici sa asvalta ali nisam za neki teski off i blato do osovina. Napominjem da sam ja na zapadu ( SVEDSKA) pa su i cijene nesto jace nego kod nas SRBIJA- BiH Hvala za eventualnu pomoc!!! PS. ako sam promasio temu molim nadlezne da je premjeste u odgovarajucu rubriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kolko cu ti pomoci ali ja glasam za ovaj prvi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Septembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Suzana bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Strom, još jedan glas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Strom naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 6:0!, Zar još nisi kupio?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Posto si godinama vozio R-ove moj glas ide za TDM. Rezultat je 6:1. Za tog stroma kazu da su mu preslabe kocnice za njegovu tezinu. + za tih 1000e razlike napravis lepu turu do Srbije sa svrljanjem okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 2003. 7000km hahahaha, dobar stos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Octobar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da je motor u švedskoj gde ukupno možeš dva vikenda godišnje da voziš motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 2003. 7000km hahahaha, dobar stos. Nije druze nikakav stos.Ovdje se kilometraza ne vraca pa ti to prosto dodje kao cudno. Ni ja prvi ne bih pravio vise od 1000-2000.km godisnje. Mozes da vjerujes ili ne ali ipak nisi u pravu.Naravno da ima i mladjih motora sa puno vise km na satu ali se to prilikom prodaje ne krije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve mi to jasno, kilometraža, ovo, ono, ali cena Africe, to mi nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve mi to jasno, kilometraža, ovo, ono, ali cena Africe, to mi nije jasno. Motor je nov 6. 100 km presao,takav motor je rijetkost pa ko voli nek izvoli. Evo ti stranica pa se probaj snaci. WWW.BLOCKET:SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...