Jump to content

Moto Zajednica

Slatke muke-POMOC

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 275 postova
  • Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50

Rijesih da se pocastim motorom ali ne mogu da se odlucim.Naime vec godinama vozim ali sve su to bili R-ovi,medjutim doslo vrijeme da se promjeni tip motora s toga molim za pomoc ljudi koji su imali prilike da posjeduju ili voze doticne modele da mi daju sugestiju naravno i kratko o pomenutim modelima.

1. SUZUKI STROM 1000 7.ooo km 2003 god

2. YAMAHA TDM 900 24.000 km 2004god

3. AFRICA TWIN 6.000 km 2003. god

Sva tri motora su u odlicnom stanju s tim sto SUZUKI i HONDA kostaju ca 5000 evropljana a YAMAHA 4000.

Znam da ce te me pitati za namjenu motora: voznja, vikend putovanja i tako da malo mogu i sici sa asvalta ali nisam za neki teski off i blato do osovina.

Napominjem da sam ja na zapadu ( SVEDSKA) pa su i cijene nesto jace nego kod nas SRBIJA- BiH

Hvala za eventualnu pomoc!!!

PS. ako sam promasio temu molim nadlezne da je premjeste u odgovarajucu rubriku.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1942 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Posto si godinama vozio R-ove moj glas ide za TDM. Rezultat je 6:1. Za tog stroma kazu da su mu preslabe kocnice za njegovu tezinu.

+ za tih 1000e razlike napravis lepu turu do Srbije sa svrljanjem okolo. :)

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Zaboravio si da je motor u švedskoj gde ukupno možeš dva vikenda godišnje da voziš motor :D

• Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50

Strom 2003. 7000km hahahaha, dobar stos.

Nije druze nikakav stos.Ovdje se kilometraza ne vraca pa ti to prosto dodje kao cudno. Ni ja prvi ne bih pravio vise od 1000-2000.km godisnje. Mozes da vjerujes ili ne ali ipak nisi u pravu.Naravno da ima i mladjih motora sa puno vise km na satu ali se to prilikom prodaje ne krije.

Ma sve mi to jasno, kilometraža, ovo, ono, ali cena Africe, to mi nije jasno.

Motor je nov 6. 100 km presao,takav motor je rijetkost pa ko voli nek izvoli. Evo ti stranica pa se probaj snaci. WWW.BLOCKET:SE

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja