mladja79 21 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Stoji mi neko vreme neregistrovana a drugi mi je auto i ne treba mi.U dobrom je stanju,korozija krenula na par mesta(opel )ali nije strašno,motor odličan trap utegnut,zadnje gume zimske dobre prednje i nisu nešto.Klima,krem koža,restajling enterijer,fabrički cd ispravan menjao laser,skupo ali sve čita.El.podesiva sedišta,retrovizori,prednji prozori,centralna...ebem li ga šta još da napišem,nije registrovana,troši od 7 do 10 litara,prešla mislim oko 240000,ima kuku. Menjao bi za motor tipa afrika,tenera,tdm ili neki cbr,zzr ili šta ko nudi da je u ok stanju.Nemam slika osim ove sa mora ali okačiću za koji dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan cena za keš ,uzeo je u kombinaciji pre godinu i po za 4000 a dao bi je za 1700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? http://www.polovniau...06_20_hdi_66kw/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali ne odgovara mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovim oglas,možda nekom odgovara u ovo zimsko vreme da menja za motor,najveći problem je registracija ali ako se registruje na invalida izađe oko 16 000 plus tablice i prepis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kešššššš 1500 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da ovo ne moze da ode za 1500e,ja imao istu ovakvu samo limuzinu,pre 5g prodao,za ove pare po meni nema bolji auto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 2, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne mozes da verujes, znas li kolika je registracija za ovaj auto ? Ko ima da placa toliku registraciju ima i za noviji auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Registracija je 100e vise nego za neko govance, potrosnja litru vise, imao sam i vredi svaku paru. Sta se tacno dobija novijim autom osim skupljeg odrzavanje? Komsije ti vise zavide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pa znam da je mnogo,kad sam je ja vozio isto je bila mnogo,pa su je ljudi ipak vozili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan mozda u zamenu za fazer 600 s model 2002.god stranac(regularan)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Možemo nešto da kombinujemo,koliko ceniš Fazera,baci koju sliku a i ja ću ovh dana da islikam omegu pa da okačim slike,pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre još neku fotku.. spolja, pa iznutra, potrudi sa malo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan poslacu ti slike i detaljniji opis Fazera na e-mail.pusti mi adresu e-mail na pp,pozz Nesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ?????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 11, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Niti odgovara na pp.. niti u oglasu ima br. telefona.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan tel.0603705189 ko kaže da ma nema,ma zahebava me što mi je auto u B.Brestovcu kod mojih pa nemogu ni da ga islikam a crko i akulumator,ovih dana ću ga dovesti kad uzmem akumulator i probne table.Malo sam je islikao ogulio koroziju i zaštitio da ne rđa dalje,sve je površinsko i srediće drugar za 40 eur.na pp sam odgovorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovaraPiaggio Vespa 2000g. Odlicna crvena 50ccm moze i zena da vozi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže ali mali je to motorčić,a neće žena da vozi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Da naglasim da je u omegi bmw-ov motor od modela 525,šest cilindara,znam da neki nevole opel dizele! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, neka je sa srecom.... Mislio sam da ti treba za NS,gde su guyve sve vece uz moju doplatu ali ako ti treba nesto vece nacices vec nesto posto ti je cena ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Važi Žarko,pošalji na pp koliko bi mogao da doplatiš da te imam u vidu,pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...