svrle 2 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako juce dosao iz servisa skuter,u pitanju peugoet jet force 50 sa ubrizgavanjem.I sve ok,samo sto kad dodje do 50 mnogo se gusi,i jedva navlaci do 75 na sat,a presao samo 7000 km.I pogledam ja svecicu,da nije to,jer dizna je skoro ociscena,tako da nema sta drugo da bude.E sad ona ne izgleda lose,ali kad sam je izvadio i povezao na kabal,zaverglao i naslonio na ram da ima masu,ona je bacala i na masi,znaci i po navoju,a to ne bi valjda trebalo.Nisam siguran da li je to do svecice samo,da nije i elekronika negde otisla?Svecica je NGK CPR8E,pa me zanima da li ima neka alternativa za nju,neka druga marka,mozda je bolji kvalitet od ove predhodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nazalost da ti pomognem , ali dobices odgovor verovatno uskoro ... Ali brate moj napaceni , peugoet pravi takve kante od skutera ... Lepo izgledaju i to je to .... Provozao sam dosta peugoet skutera ... i u svaki sam se razocarao ... Otisao sam u OFF ... Brz oporavak motoru zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne bi smela da baca i po navoju, druga stvar svećica mora da ima samo jednu varnicu, znači ako baca duplu to ne valja. uzmi ngk i ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan ako je bacila sa vanoja na motor, znaci da je bilo malo lufta izmedju svecice i rama pa je prebacila... u suprotnom ti verovatno ne gine nova :-\ pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan eto kad neko ne pročita lepo, Great A'Tuin rešio si mi rebus, još gledam kako može da mu baci na navoj, možda crko izolatora pa baca sa unutrašnje strane... , a imao sam 5 iz srpskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel da stavljam ngk cpr8e ili neku drugu?Mozda neku topliju ili hladniju?Probao sam NGK CR10 neku svecicu,samo sto sa njom ide jos gore.Da li je ta CR10 toplija ili hladnija da znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uzmi ono što preporučuje proizvođač, piše ti u manualu. nemoj se zezati sa svećicama druge toplotne vrednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam zbunjen skroz.U manualu koji sam nasao za svoj skuter pise da se fabricki ugradjuje NGK CR7EKA,a ja sam dobio skuter sa NGK CPR8E i stalno je ta i stavljana.U cemu je razlika izmedju te dve svecice,i koju da kupim sada.Inace u servisnoj knjizici pise da se isto stavlja CPR8E,a u manualu od peugeota pise ova druga CR7EKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...