Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj drug prodaje kineza 2005 -to godiste 200ccm...ima kurblu i alnaser.registracija istekla pre mesec dana otprilike .dobar motoric.cena 380e ,za vise informacija drug se zove Zlatko 064/139-53-88 Ruma 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ih bre sale sto ti to ne kupis, vidis kako je lep za shumu...zelen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas da ja vozim one male samo do 125, za mene je ovo previse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 30, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Znas da ja vozim one male samo do 125, za mene je ovo previse a da tacno,i to one sto imaju i dva takta manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2510 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu idu brzine, i kako se vika ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu idu brzine, ... ? Verovatno u H! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2510 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Boki, pitanje je bilo upućeno upućenima, tj. onima koji znaju ovaj motor ... da li idu standardno, ili sve na dole ... ako ne znaš, nemoj da se javljaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan A što su mu far stavili naopako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za ove pare ekstra motor covek je realan A far vazno je da stoji i sija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu idu brzine, i kako se vika ? Imao sam slican samo 125cc, vika se "Zongshen". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, pitanje je bilo upućeno upućenima, tj. onima koji znaju ovaj motor ... da li idu standardno, ili sve na dole ... ako ne znaš, nemoj da se javljaš. Pa salio sam se, jebote, kakav nedostatak duha! A, uzgred da ti kazem, da, tacno, ne znam, ali sam hteo da cujem (eventualni) odgovor, da bih nesto (eventualno) naucio, ako nemas nista protiv, jebote! Malo dobre volje ne skodi! Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu idu brzine, ... ? Verovatno u H! Ti ceh da me naucih kako idu brzine, nista kazem hvala cika Boki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2510 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, jebote ... kakav nedostatak duha ... jebote ... kako mrzim ovo jebote. još se i vređaš ? Izvini ako sam te uvredio ... Pozz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, jebote ... kakav nedostatak duha ... jebote ... kako mrzim ovo jebote. još se i vređaš ? Izvini ako sam te uvredio ... Pozz Hahahaha! Jebote ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2510 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan OK, jebote inače brzine kod ovog motora idu normalno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...