Rumba 591 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za iskusnije bajkere: uvex® PS 400 Integralka Material: Polycarbon Težina: ca. 1.450g Vizir: otporan na ogrebotine, providan, antifog Ventilacija: u predelu čela i brade,podesiva Unutrašnjost: antialergiska postava, može se izvaditi Kopča: Na pritisak Zaštitna norma: ECE 22.05 Cena: 60 EUR Vredi li čemu, t.j. da li je odnos cena kvalitet o.k. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 22, 2007 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Uvex Boss 4000 i mogu ti reci da sam ja prezadovoljan, ventilacija je solidna, buka minimalno i sve naj. Jedina zamerka mi je sto je ne zastupljena marka kod nas pa vec dve godine nemogu da nadjem vizir nigde. Ako to mozes da prevazidjes onda se sverovatno neces pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za iskusnije bajkere: uvex® PS 400 Integralka Material: Polycarbon Težina: ca. 1.450g Vizir: otporan na ogrebotine, providan, antifog Ventilacija: u predelu čela i brade,podesiva Unutrašnjost: antialergiska postava, može se izvaditi Kopča: Na pritisak Zaštitna norma: ECE 22.05 Cena: 60 EUR Vredi li čemu, t.j. da li je odnos cena kvalitet o.k. Hvala unapred! Gde ima molim te da se kupi ta kaciga? Cini mi se da je kvalitetna, dobro izgleda a uz to i jeftina je! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 24, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Viziri i kacige "Uvex" mogu da se kupe u "Verano motors"-u u Vojvode Stepe na Trošarini ! Imaju desetak modela , a cene su ispod proseka ... Kažu mi drugari da i nije baš neki kvalitet , ali mislim da vrede i više nego što koštaju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 25, 2007 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Viziri i kacige "Uvex" mogu da se kupe u "Verano motors"-u u Vojvode Stepe na Trošarini ! Imaju desetak modela , a cene su ispod proseka ... Kažu mi drugari da i nije baš neki kvalitet , ali mislim da vrede i više nego što koštaju ! Kad sam ih ja pitao pre par godina nisu imali rezervne vizire vec samo vizire za kacige za skutere jer oni nisu isli u kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 25, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako me sjećanje ne vara, UVEX ima i u Markosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 29, 2007 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A moze da se naruci i preko Lousa. Kad sam kupovao kacigu, hteo sam da kupim PS410, ali posto je nije bilo na snizenju uzeo sam Lazer Vertigo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 29, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj odmah!!! Ja imam Uvex flip-up (za puno više para). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan kupuj odmah. Ja imam UVEX GP BOSS vec 18 godina. I tada sam je platio 550 dm.Znaci, skupo. Jos uvek traje. Samo, pazi, brzo se razglavljuje (bar ova moja), tako da kupuj knap, velicinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 30, 2007 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 18 godina ???? Ti mora da si rekorder u starosti kacige Kako se nije raspala do sad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 18 godina ? Ti mora da si rekorder u starosti kacige Kako se nije raspala do sad ? Tajna je u tome sto nisam puno padao s motora. A i kad jesam, nekako sam uspevao da odrzim glavu, tj. kacigu iznad asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...