Bogi.bre 9 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan Sve je vec napisano u naslovu al aj da ponovim: potreban mi je filter vazduha za hondu cbx 650 e iz 1985. godine. Ponudjacu dizem pocasni spomenik u prirodnoj velicini ispred kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Septembar 30, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima , moras da sacekas 10tak dana,od 25e do 30... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi.bre 9 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam sto tebe odmah ne cimam nego se zamaram ovde btw trebace mi i onaj ulozak za ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi.bre 9 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Miljakovac, Beograd Motocikl: Honda CBX 650e Prijavi odgovor kao problematičan lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3333 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan On 9/30/2011 at 9:49 AM, bokilic said: ima , moras da sacekas 10tak dana,od 25e do 30... Gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3695 Napisano Jun 21, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da putujes kroz vreme malo vise od decenije,pa postavi opet pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3333 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Da imam vremeplov ne bi radio servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 21, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan teško da ćeš to naći.Probaj ako može da se nešto sbudži od postoejećeg starog i nekog drugog novog.Moguće je da nema ni u originalu,jako je matoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5833 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Mileta u Biker House. Tošin bunar 19a, 063 8258241 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15303 Napisano Jun 22, 2022 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju Frad Aleksinac, po narudžbi. Meni su pravili za neku mašinu po uzorku. To je bilo skroz dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3333 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Hvala poslao sam im email Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...