NESKROMAN 327 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je, umetnicko delo... Samo auspuh... Tu su izgleda stedeli na materijalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je, i snažan. Izgleda da je BMW dobio veoma jakog konkurenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Novembar 10, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz tehnickog opisa i ovih slika vidi se da je Ducati dao sve od sebe da napravi revoluciju u moto svetu, a ne samo evoluciju i osvezavanje. Svaka cast Ducatiju i kada bolje razmislim cena koju su postavili za ovaj model je sasvim opravdana kada se vidi koliko je ova masina napredna u svakom smislu! Ono sto ostaje jeste da vidimo kako se ponasa na cesti i kako ce "lezati" buducim korisnicima. Sumnjam da ce tu biti negativnih iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Ducatiju i kada bolje razmislim cena koju su postavili za ovaj model je sasvim opravdana kada se vidi koliko je ova masina napredna u svakom smislu! Slažem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 11, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dugo vremena(od pojave modela 916), ponovo sam "trznuo" na neki novi motor. Da bih si priuštio 916 SPS čekao sam i štedio godinama, a Panigale ako i budem jednom u mogućnosti kupiti, neznam dali ću tada uopće moći podići nogu preko njega :'( 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Njesra, nema mesta za ribicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Novembar 14, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njesra, nema mesta za ribicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13334 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 7518 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obozovam to sto je V2 i uopste celu tu Dukati filozofiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Tekst iz Moto Pulsa: U svoj svojoj revolucionarnoj ljepoti predstavljen je Ducati 1199 Paginale, prepun elektronike i vjerojatno najveća zvijezda EICMA sajma u Milanu Večer prije nego će se za novinare otvoriti EICMA sajam u Milanu, Ducati je svečano predstavio svoj novu uzdanicu i daleko najrevolucionarniji sportski motocikl u posljednje vrijeme. Ukratko, Panigale je sa 195 KS pri 10.750 okr/min za 25 KS jači, a sa suhom težinom od 164 kg za 7 kg lakši od svog prethodnika 1198. Za jedno i drugo je najzaslužniji apsolutno novi Superquadro agregat, koji ne generira samo snagu nego je i ključni dio okvira. Na njega se s prednje strane nadovezuje aluminijska glavčina okvira, u koju je ukomponirana i zračna kutija, a sa stražnje strane jednoruka vilica i nosač stražnjeg kraja. Osim toga, Panigale karakterizira i obilna upotreba elektronike. Tako već osnovni model 1198 Panigale dolazi s kontrolom proklizavanja, quick-shifterom, elektronski kontroliranom kliznom spojkom i ride-by-wire tehnologijom, dok ovjes čini kombinacija Marzocchi prednje vilice i Sachs stražnjeg amortizera. Skuplja verzija S dolazi s kompletnim Ohlinsovim ovjesom, koji je uz to elektronski podesiv, a tu su i Marchesini kovani naplatci i aerodinamički dodac, te prednje svjetlo izrađeno u LED tehnologiji. Vrhunac ponude čini model 1199 Paginale S Tricolore, koji je u osnovi jednak, modelu S, ali dolazi s novom generacijom DDA+ telemetrijskog sustava i ispušnim sustavom od titana. S obzirom na to da u seriji dolazi i s ABS-om (kod ostala dva modela ABS je dio dodatne opreme), Tricolore je i nešto teži i broji 166,5 kg u suhom i 190,5 kg u mokrom izdanju. Dizajn je, kako se i očekivalo, spektakularan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta kazu Bayliss i Marinelli o Panigaleu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5360 Napisano Novembar 28, 2011 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dugo vremena(od pojave modela 916), ponovo sam "trznuo" na neki novi motor. Da bih si priuštio 916 SPS čekao sam i štedio godinama, a Panigale ako i budem jednom u mogućnosti kupiti, neznam dali ću tada uopće moći podići nogu preko njega :'( Hmmm, ne bih dao 916 SPS za 3 ove kerefeke. Govorim o dizajnu naravno. Ove karakteristike na papiru su fenomenalne jedini što nikako da saznam cenu. Neko reče da je ozbiljan konkurent BMW-u... zavisi koliko će da košta. I da li će da se kvari kao 10 i 1198. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, ne bih dao 916 SPS za 3 ove kerefeke. Govorim o dizajnu naravno. Ove karakteristike na papiru su fenomenalne jedini što nikako da saznam cenu. Neko reče da je ozbiljan konkurent BMW-u... zavisi koliko će da košta. I da li će da se kvari kao 10 i 1198. The 2012 Ducati 1199 Panigale comes with a two-year warranty and costs $17,995; the "S" version lists for $22,995; while the Tricolore goes for $27,995. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5360 Napisano Novembar 28, 2011 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je*es garanciju ako crkne kad ti treba. Moj drugar je posle 10 godina takmicenja na GSXR-u ove godine presao 1198. Nije on odlucio, tim presao naDukca. Ni jedan dan na stazi nije prosao da se nije pokvario. NI JEDAN JEDINI. Radi se o ptpuno novom motoru uz koji im je Ducati dodelio i gomilu dodataka. Sta mu znaci sto ne placa popravke kad ne moze da vozi kao covek. E ako je i ovaj Prangijale isti takav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Je*es garanciju ako crkne kad ti treba. Moj drugar je posle 10 godina takmicenja na GSXR-u ove godine presao 1198. Nije on odlucio, tim presao naDukca. Ni jedan dan na stazi nije prosao da se nije pokvario. NI JEDAN JEDINI. Radi se o ptpuno novom motoru uz koji im je Ducati dodelio i gomilu dodataka. Sta mu znaci sto ne placa popravke kad ne moze da vozi kao covek. E ako je i ovaj Prangijale isti takav... Ma bre on ne zna da vozi 1198 ... Nije to Japanac pa da se rka, vec polako ... kao Rossi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Novembar 28, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre on ne zna da vozi 1198 ... Nije to Japanac pa da se rka, vec polako ... kao Rossi Krenuo sam dati slican odgovor Nije Ducati za svkoga jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno kakav su oni to pozitivan feedback dobili sa GP11 pa su napravili po istom receptu superbike masinu?! Da li ce imati istih problema?! I Ipak ce se nova masina voziti ne samo po ulici vec i po šampionatima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5360 Napisano Novembar 29, 2011 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam dati slican odgovor Nije Ducati za svkoga jbg Nije. Nije za pametne npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Impresivno...prelepo..... ali nisam siguran bas da ce moci da se vozi po putevima kao sto su nasi.....sto Japanci uspevaju..... a cekam da vidim i test na 20.000 km- 50.000 neverujem da ce izdrzati,....sa ta dva famozna cilindra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 29, 2011 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam dati slican odgovor Nije Ducati za svkoga jbg Nije. Nije za pametne npr. Ja sam pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Novembar 29, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Nije za pametne npr. Npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5360 Napisano Novembar 29, 2011 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam dati slican odgovor Nije Ducati za svkoga jbg Nije. Nije za pametne npr. Ja sam pametan... Ali nisi iz prakticnih razloga (traknje npr.) kupio Ducati-a vec iz emotivnih. @Charuga: I ja cekam taj test, da se smejem. Ako prodje suprotno ocekivanjima, kupujem prase i tri gajbe piva za Ducatiste s foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 29, 2011 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja te drzim za rec, cisto da znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5360 Napisano Novembar 29, 2011 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da budem potpuno iskren, voleo bih da izgubim. Iz više razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...