to crank 5326 Napisano Novembar 29, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, rekao sam da mi design nije po volji pa bih da kažem i šta mi se ne sviđa. Rep, nije što je kratak - to mi je OK. nego mi se ne sviđa ta donja krivina nekako je pomodna, liči na onaj američki elektromotor. Nikad nisam bio ljubitelj podrepnih auspuha te mi je to u redu. Druga stvar je nedefinisani (kerefekast) rezervoara a što je bio jedan od glavnih aduta 916 i njegovih naslednika. Sve u svemu - da je Japanac bio bih fasciniran s obzirom da je Ducati mislim da su ponovo zaboli slepu ulicu kao sa onim kineskim farovima na 999. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Februar 12, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, rekao sam da mi design nije po volji pa bih da kažem i šta mi se ne sviđa. Rep, nije što je kratak - to mi je OK. nego mi se ne sviđa ta donja krivina nekako je pomodna, liči na onaj američki elektromotor. Nikad nisam bio ljubitelj podrepnih auspuha te mi je to u redu. Druga stvar je nedefinisani (kerefekast) rezervoara a što je bio jedan od glavnih aduta 916 i njegovih naslednika. Sve u svemu - da je Japanac bio bih fasciniran s obzirom da je Ducati mislim da su ponovo zaboli slepu ulicu kao sa onim kineskim farovima na 999. Povlačim sve što sam rekao o Panegale-u!!! (sem praseta i tri gajbe piva za Ducatiste ako preživi Motorrad-ov test od 50K) Ako Bayliss kaže da je neverovatan i ako ovaj video nije totalna laž onda je ovo THE sportski motor 2012: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno...prvi put (osim Multistrade), da mi se neki Dukati svideo....nesumljivo da su mu vozne karakteristike vrh..... za nase prilike to bi tesko bilo odrzavati i voziti svakodnevno kao Japanca... a i dalje cekam test izdrzljivosti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Februar 12, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Isti auspuh kao na ER-6! Ovo je moj sledeći motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Februar 12, 2012 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bayliss kaže da je neverovatan i ako ovaj video nije totalna laž onda je ovo THE sportski motor 2012: Jbg, covek je ipak autoritet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Reklamirali i Apriliju tako skoro...sve do jaja ...pa na testu....malo malo pa neka sitnica i cvrcccc..... 2 cilindra i 200 konja...mnogo je i za 4..... ko moze sebi da priusti takvu egzotiku...samo napred...ne zaboravite samo da na nasim putevima.... nema skoro razlike izmedju 140-190 konja....osim ako si opicen u glavu.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Brukastičan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da samo sto ovde nije 1000 kubika vec 20% vise, a jos tehnologija ide napred koliko su samo snage imali motori pre petnaestak godina, a da je egzotika jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prve utiske i vremena dobicemo od Eddi Le Marra ... znas se da ce se terati samo (za sada ) u Stock-u,SBK ... Mislim da Stock krece pocetkom Aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga vise gledam sve je lepsi i lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan umetnost na dva tocka! Italijani MAJSTORI!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://bcove.me/y2a8k6sp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Motor jeste perverzija...kada bih imao jedan ovakav ...sluzio bi mi da odem do Usca na kafu ponekad..... Ram ima samo malo vise od 4 kg.... nedaj boze da covek padne....za nase uslove da se obesis..... Ja koji nisam ljubitelj Dukatija.... nemogu da ne napisem, da mi se jako,jako svidja...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 10, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan http://bcove.me/y2a8k6sp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dugo bi se voleli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 10, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam uporedne testove sa japanskom cetvorkom i BMW S1000RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam uporedne testove sa japanskom cetvorkom i BMW S1000RR. BMW je smanjio snagu ove godine zbog problema sa kvarovima..... Honda i Suzuki nisu nista ozbiljno menjali zadnjih godina...tako da po testovima nisu ni bili konkurencija prosle godine BMW-u i Kawasakiju.... videcemo kako ce oni proci ove godine protiv ovog Dukatija.... Mada i dalje mislim da Dukati nije motor za svakodnevnu upotrebu kao ostali navedeni.... ili bar nije u nasem okruzenju.... po meni je to motocikl za kolekcionara koji ima para ili za nekoga ko se ozbiljno bavi nekim drugim stvarima.... Ja vise cekam test na 50 000 km koji cak ni BMW nije prosao bez ozbiljnijih kvarova za razliku od Japanaca koji ga "preletese"... Da nebude opet svadja Japan-Italija samo pisem o realnoj upotrebljivosti i odrzavanju koje je dostupno cak i nasem dzepu..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Mart 10, 2012 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam uporedne testove sa japanskom cetvorkom i BMW S1000RR. BMW je smanjio snagu ove godine zbog problema sa kvarovima..... Honda i Suzuki nisu nista ozbiljno menjali zadnjih godina...tako da po testovima nisu ni bili konkurencija prosle godine BMW-u i Kawasakiju.... videcemo kako ce oni proci ove godine protiv ovog Dukatija.... Mada i dalje mislim da Dukati nije motor za svakodnevnu upotrebu kao ostali navedeni.... ili bar nije u nasem okruzenju.... po meni je to motocikl za kolekcionara koji ima para ili za nekoga ko se ozbiljno bavi nekim drugim stvarima.... Ja vise cekam test na 50 000 km koji cak ni BMW nije prosao bez ozbiljnijih kvarova za razliku od Japanaca koji ga "preletese"... Da nebude opet svadja Japan-Italija samo pisem o realnoj upotrebljivosti i odrzavanju koje je dostupno cak i nasem dzepu..... Narocito se slazem sa konstatacijom da ovo nije motor za svaki dan. "OVO" je pravljeno za pistu i samo tu moze da se spozna sve sto ova sprava pruza. Ko kaze...i ne samo vezano za ovu spravu,vec za veliku vecinu sportskih masina...da je na ulici dosao do limita, ili je lud, ili ga vise nema, ili nikada nije isao na pistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem sa ovim sto se tice voznje sportskih motora u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Ducatija apsolutno nemaju potrebe bilo sta da dokazuju, jer su vec objasnili neke stvari - 1199ccm, V2 motor, 195 KS!!! To i 4 u redu jedva izvlace... Slazem se da nema potrebe za toliko jakom masinom pri nasim uslovima voznje ( putevi, gorivo, vozacka kultura... ), ali da mi je da osetim kako vuku njegovih 195 KS od ( bukvalno ) 500 obrtaja, pa sve do kraja skale. O servisu necemo - nabrijani Italijan sa tolikom konjazom iz 2 cilindra Inace, lepota je diskutabilna stvar - generalno izgleda fenomenalno, meni se licno ne svidja. Nekako mi je 1098 najprihvatljiviji od ovih novijih Ducatija, ali i dalje mislim da je Massimo Tamburini dizajn 916-ice nesto najlepse na svetu, za sva vremena. Kao sto rekose pametni ljudi onomad - ako ti recenica pocinje sa "Razmisljam se da kupim Ducati...", onda nemoj da ga kupis. Ducati se ne kupuje razumom, vec srcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...