OpFor 225 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugarice, ima li neko sa teritorije Bgd-a da moze da mi uzajmi GPS za iznenadno putovanje do Budimpeste. Moja zena i ja krecemo u subotu ujutro, pa bi bilo zgodno imati GPS da se ne bi jurili po Budimu i Pesti. Vracam uredjaj odmah u ponedeljak, uz sitan pokloncic (nista spektakularno, ali od srca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 28, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugarice, ima li neko sa teritorije Bgd-a da moze da mi uzajmi GPS za iznenadno putovanje do Budimpeste. Moja zena i ja krecemo u subotu ujutro, pa bi bilo zgodno imati GPS da se ne bi jurili po Budimu i Pesti. Vracam uredjaj odmah u ponedeljak, uz sitan pokloncic (nista spektakularno, ali od srca). Ako odgovara gps za kola sa relativno slabom baterijom (nije za duze setnje), salji pp da se dogovorimo. BTW, ima mapu Madjarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6225 Napisano Septembar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Second opinion da dođeš u Labos i uzNeš moj GPS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Octobar 1, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugarice, ima li neko sa teritorije Bgd-a da moze da mi uzajmi GPS za iznenadno putovanje do Budimpeste. Moja zena i ja krecemo u subotu ujutro, pa bi bilo zgodno imati GPS da se ne bi jurili po Budimu i Pesti. Vracam uredjaj odmah u ponedeljak, uz sitan pokloncic (nista spektakularno, ali od srca). Eh Joco... da sam ranije video poslao bih ti AKS-om. jbg... Ubuduće zovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...