Bucke 10 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Otpisani organizuje moto skup Bečeju na fenomenalnoj lokaciji na termalnim bazenima. Zelena travica, borova šumica, bazenčić sa termalnom vodom....pa onda striptiz, streetfight, zabavni program, defile...klopa i cuga, naravno.... i 100% Rock and Roll! Plan i program DOBRODOŠLI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan nego sta ! dolazi se,spremte hladnog spricera i toplih pljeskavica, to je uslov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha! Čekam te druže! Povedi mi i onog velikog brkajliju ptičijeg nadimka! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi akivirajte se malo....dodjite i u nas grad...... Ajde BJBikersi aktivirajte se !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude dolazio evo broj pa neka se javi 062/563-780 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to od BG,ja bih dosao ali necu sam (u subotu radim do 3 pa bih tada i krenuo)ako nije kasno,ebga radi se i ako moze neko da objasni kako stici i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... Auto putem pravac do Novog Sada,sidjes sa auto puta u ns i krenes kuda te put vodi,naices na jednu veliku raskrsnicu i pisace ti Subotica ,Becej...tu skrenes i samo pravo.....na putu prolazis kroz Backi Jarak,Temerin,Backo Gradiste i konacno Becej. Znaci stari Becej je u pitanju. Zavisi od tvoje voznje ali od BG do Beceja je nekih 1:30 ili mozda malo jace. Novi sad Becej imas oko 40 min. Imas moj broj pa cu vas sacekati na ulazu. Slasher Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to od BG,ja bih dosao ali necu sam (u subotu radim do 3 pa bih tada i krenuo)ako nije kasno,ebga radi se i ako moze neko da objasni kako stici i tako to Mozda ja podjem , videcu sa drugarima , pa mozemo zajedno ...........samo da ne padne kisa :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je bilo looodoooo za cetvrtak....sutra je prvi dan pa se nadam jos boljem provodu a da nespominjem subotu... Imate moj broj pa se javite kada stignete. 062/563-780 Sinisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan stizemo sinisa sutra oko dva zlatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 25, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Vazi buraz cekam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Avgust 25, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc bila u Bg-u na skupu,ali danas dolazim kod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Avgust 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Bio video meni bilo malo monotono.Nije bilo nekih desavanja dok sam bio tamo. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada si izigravao manekena......uuuuu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada si izigravao manekena......uuuuu ;D ;D ;D Kakvog bre manekena ....uuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan hehehe ma zezam se ;D E jel guzva u NB ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Avgust 26, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio svega nekoliko sati i super sam se proveo.Odgledao defile pa posle uskocio u bazen,uzeo pivce i milina.Zao mi je sto sam ujutro morao na posao na nije bilo tako ostao bi celu noc.Po meni jedan od boljih skupova na kojem sam bio ove godine Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je shiftface da si se lepo proveo. I mi smo puni utisaka i zaista mislimo da je provod bio sjajan, čista opuštencija. Žao mi je onih koji nisu poneli opremu za kupanje, mada smo i za njih imali rešenja... ;D Takodje, hvala Zero_Cool na podršci. Ostale slike sa skupa možete pogledati na www.mcotpisani.org.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Avgust 27, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Na mene mozes uvek racunati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je,naravno, odlicno.Ko nije bio ,propustio je dobru "opustenciju". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Avgust 31, 2007 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan LUDO I NEZABORAVNO.......BACILI SMO SVE OSIM TOCILICE U BAZEN....ZAJEDNO SA ZELENIM KARTONOM I SAOBRACAJNOM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Septembar 1, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan heheh e ja sam izbegao tu mokru sudbinu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...