Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacige,bez zamena... u odlicnom su stanju,jedna je nolan,malo stariji model ali je dobra a druga je kv,veoma lep slem,neobicne strukture,mat boja,crna.... cena su male,ova nolan je 25e,a i ova kv je 25e... ako bi uzeli obe onda bi jedna kostala 20e i druga isto.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ova jet kaciga je shiro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan ova jet kaciga je shiro neam pojma na njoj pise kw ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kojih su velicina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Kojih su velicina kacige? owaj slem je L..... a kaciga ne pise na njoj ali je isto msm L.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Kojih su velicina kacige? owaj slem je L..... a kaciga ne pise na njoj ali je isto msm L.... jel ti odgowara,hocemo da prawimo dogowor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13545 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 7578 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan W 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan W ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacige,bez zamena... u odlicnom su stanju,jedna je nolan,malo stariji model ali je dobra a druga je kw,weoma lep slem,neobicne strukture,mat boja,crna.... cena su male,owa nolan je 25e,a i owa kw je 25e... ako bi uzeli obe onda bi jedna kostala 20e i druga isto.... Jel ti ne radi V na tastaturi ili nisi bio na casu kada se ucilo to slovo? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan vidi regulisi to W, leba ti 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan radi ali sam navikao da pisem duplo v... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan jel sada okey? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ko Bog....ne treba ti to u zivotu, osim ako pises strane reci, a to ces retko koristiti ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Ko Bog....ne treba ti to u zivotu, osim ako pises strane reci, a to ces retko koristiti ovde jeste to cu retko koristiti ovde...nego jel neko zainteresovan za kacige...treba mi kupac.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kojih su velicina kacige? owaj slem je L..... a kaciga ne pise na njoj ali je isto msm L.... jel ti odgowara,hocemo da prawimo dogowor? Veliko mi to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Kojih su velicina kacige? owaj slem je L..... a kaciga ne pise na njoj ali je isto msm L.... jel ti odgowara,hocemo da prawimo dogowor? Veliko mi to... nemoguce....owaj slem ima debelu postawu tako da je mani...msm...koliku ti glawu imas pa da ti treba manja kaciga... koje si ti god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan 56-57 mi je obim glave, 55-56 je S; 57-58 je M; 59-60 L... Moguce je veruj mi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan 56-57 mi je obim glave, 55-56 je S; 57-58 je M; 59-60 L... Moguce je veruj mi... Aj brate da te pitam, posto imamo isti obim, koju veliccinu na kraju kupujes S ili M? Pitam jer sam ja uvek u dilemi oko toga. Izvinjavam se za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan 56-57 mi je obim glave, 55-56 je S; 57-58 je M; 59-60 L... Moguce je veruj mi... Aj brate da te pitam, posto imamo isti obim, koju veliccinu na kraju kupujes S ili M? Pitam jer sam ja uvek u dilemi oko toga. Izvinjavam se za off... Kupujem M ako je u pitanju full face kaciga posto stalno nosim potkapu, a ako je jet ili slem onda S... Izvini za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neki novi logo nolan kacige ili je to neko ofarbao i brendirao po zelji? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neki novi logo nolan kacige ili je to neko ofarbao i brendirao po zelji? kaciga je takwa kupljena....nista joj nije lepljeno...ima ugrawirano na njoj pozadi nolan....stariji je model,ali je odlicna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neki novi logo nolan kacige ili je to neko ofarbao i brendirao po zelji? nije nista dirano na kacigi...kakwa je kupljena takwa je...ima ugrawirano nolan pozadi ispod potiljka....stari je model ali je dobra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan ok,srecno sa prodajom.aktuelno ( da malo azuriramo oglas ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boyz 1 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kewway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan ok,srecno sa prodajom.aktuelno ( da malo azuriramo oglas ) hwala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neki novi logo nolan kacige ili je to neko ofarbao i brendirao po zelji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...