ranko 211 Napisano Octobar 5, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Lale apsolutno se slazem sa tobom ali samo u slucaju da je Rossi vozio R1100GS ili nesto bolje kao F650 pa lepo se vidi na snimku koliko je on morao sa ovom brusilicom da manevrise, pazi i koci po onom off roadu da ne bi poljubio patos... a i on je tu zavrsio vise zbog toga da se ne cukne sa stonerom ne da bi ucario koju sekundu... i jos nesto... lepo se vidi koliko je dukac bio brzi na pravcima od yame... sada mi se cini da nije bas tako... tako da pada u vodu da bi stoner nesto vise uradio da je na ovom istom ducatiju vs. honda... prosto mislim da je honda mnogo dominantnija od ducatija, a ne stoner od rosija... i da ne bude da jem lajne mnogo ... ni rossi od stonera i... evo prvi cu cestitati Stoneru novu , 2 titulu! Svaka cast zasluzio je posteno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan prosto mislim da je honda mnogo dominantnija od ducatija, a ne stoner od rosija... i da ne bude da jem lajne mnogo ... ni rossi od stonera Stoner na Ducatiju mnogo dominantniji od Rosija na Ducatiju (to je poenta) Ducati factory takav je kakav je, ima ekipu snova i ljude koji sve što pipnu do sada su pretvarali u zlato i tako iz godine u godinu, gde je zapelo neka kažu Rossi i Burgess Duel iz 2008 je zaista diskutabilan ali to je bilo vreme kada su Italijani bili namazaniji od drugih, sada je neko drugo vreme Rossi bi se loše proveo u takvim duelima Uspeo je tada da izmanipuliše sa Stonerom što mu je bila jedina šansa da mu ne dozvoli da odmakne 5m jer bi tada za Rossija trka bila izgubljena Za to mu skidam kapu a koliko je to pravilno ili ne rezultat trke govori i samo se to računa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan i jos nesto... lepo se vidi koliko je dukac bio brzi na pravcima od yame... sada mi se cini da nije bas tako... tako da pada u vodu da bi stoner nesto vise uradio da je na ovom istom ducatiju vs. honda... prosto mislim da je honda mnogo dominantnija od ducatija, a ne stoner od rosija... i da ne bude da jem lajne mnogo ... ni rossi od stonera Ne znam da li se neko seća VN Katalonije 2007? To je tada bila sedma runda šampionata, a ostaće upamćena kao jedna od najboljih trka u poslednjoj deceniji. Međutim, želim da skrenam pažnju na nešto drugo, a pričamo o sezoni 2007 kada je Stoner "imao mašinu koja je na pravcu brža od ostalih"; Staza Losail na kojoj je Stoner demonstrirao brzinu Ducatia na pravcu ima pravac koji je dug 1,068km, i na njega se dolazi iz krivine u kojoj je mašina u drugoj brzini sa oko 105 km/h. Katalonija, sa druge strane, ima pravac koji je dug 1.047km, a a njega se izlazi iz krivine u kojoj je mašina u trećoj brzini i pri brzini od oko 140 km/h. Ko je gledao pomenutu trku mogao je da vidi da Stoner nije imao prednost na pravcu Katalonije. Zašto? Zašto mnogo iskusniji Stonerov timski kolega, Loris Capirossi, (koji je inače razvijao tu mašinu) opet nije mogao da konkuriše za pobedu, nego je tu trku završio na šestom mestu (a sezonu na sedmom mestu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan prosto mislim da je honda mnogo dominantnija od ducatija, a ne stoner od rosija... i da ne bude da jem lajne mnogo ... ni rossi od stonera Ima još nešto. Ako pogledaš kako trenutno izgleda generalni plasman videćeš da se u prvih pet nalaze čak tri vozača na Hondama, što naravno znači da je Hondina mašina ove sezone odlična, ali ako pogledaš protekle sezone i uporediš ostale vozače Ducatia u odnosu na plasman Stonera, shvatićeš da je Stoner neverovatno brz vozač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 5, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Gixxer/Spdzlla hvala na objasnjenjima zato sam i napisao : mislim da je honda mnogo dominantnija od ducatija, a ne stoner od rosija... i da ne bude da jem lajne mnogo ... ni rossi od stonera ... posle vasih odgovora siguran sam da je honda mnogo dominantnija od ducatija ... ali niko ne moze da me ubedi da je stoner bolji vozac od rosija... kao sto ne mislim da rosi nije bolji vozac od stonera... opet... stoner mnogo bolje ternutno vozi od rosija... na kraju boli me uvo za njih dvojcu samo da konacno bude malo akcije u najjacoj klasi... toliko se smorim u zadnje vreme da je to strasno... kamo srece da se oni peglaju ko mi do sledece trke over and out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima, evo šta kaže Marco Simoncelli o Rossievom padu, koji je bio iza kada se on desio: "I saw Valentino make a mistake at the second braking and he touched Lorenzo and then Spies," Simoncelli said. "Lorenzo was in front and Valentino braked very hard and then touched Jorge. It is difficult here because you arrive very fast from the straight to this hard braking point and when everybody is together in the first lap it is easy to do a mistake." Valentino je posle trke izjavio:"Lorenzo made a mistake because he touched the grass on the exit from the first corner and at the braking for Turn 2 he moved to the outside to take the line for the corner and touched my bike, broke the fairing, and pushed me on to Spies," Rossi said. "Spies' bike took my front brake and I crash and Ben went out of the track; it happens." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...