draza 548 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako . Pijatelj hoce da kupi kros ili enduro motor . Budzet kojime raspolaze je maximum 1500 evra . Ako bude dobrih ponuda zainteresovan sam i ja za jedan motor . Ponude ovde ili na pp . Pozdrav !!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan do koje kubikaze zelis motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Do 650 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 28, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar jamahu xtz 650 u extra stanju,i dao bi je za 1500,mogu ti broj dati pa se cujte.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4124 Napisano Septembar 28, 2011 Nemanja Stojanović, 1393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Cagivu za 700e, ali ti je to 125 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar jamahu xtz 650 u extra stanju,i dao bi je za 1500,mogu ti broj dati pa se cujte.. Ne postoji xtz 650, samo xtz 660. No nebitno, daj sličke da vidimo na šta to liči ako nije frka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno,moze ovde slike motora . Mozda se i nekom drugom nesto svidi pa kupi . Slobodno i ovde . Mota mi se po glavi neki KLX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 600 Z Tenere,1989 god,na mom imenu,registrovan do 27.06.2012,uradjen servis,nove gume,perfektan agregat.Motor je vrlo pouzdan,komforan,lako se vozi i veoma je mali potrosac!!!Jednostavan za odrzavanje!Jedan cilindar,jedan karburator,jedna svecica!!!U besprekornom stanju!!!Uvezen iz Svajcarske PRVI vlasnik u Srbiji !!! Cena 1400 evra! Kontakt tel:061-600-6037 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Septembar 29, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68522-prodajem-suzuki-dr-350-shc/page__p__1116195__fromsearch__1#entry1116195 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 29, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi i ja prodao moju Super Tenere 750 89 god ,uvoz i Swice. Sve zamenjeno i uradjeno,sem lanca,reg do Jula 2012 na mom imenu.Servisna knjizica ,kofer,givi nosac,roll barovi,poviseni vizir,mrezica na faru,centralni stender,joskin regler,otvoren izduv,lanac i lancanici od tdm a 850,varta akumulator,nove svecice,filteri i ulje....Uradjen servis karburatora,potrosnja 5.5 otvoren, 7.5 grad. Cena 1600 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari . Ipak mi treba laksi motor za offroad . Slobodno kacite ovde sta imate tako da i drugi vide i mozda nekom nesto zapadne u oko . Ja bi ipak neki KLX , KTM , ili nesto slicno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je promaklo u oglasima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70387-ktm-lc4-620-gs/page__p__1136736__fromsearch__1#entry1136736 znam da nisi gadljiv na KTM-a Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma di sam gadljiv Nego trenutno mi budzet nije toliko visok pa zato i gledam nesto do 1500 ili oko 1500 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sta konkretno trazis drazo 2t ili 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa radije bi 4t da mogu da se uputim i negde dalje bez stalnog dolevanja goriva . Ali moze i 2t jer prijatelj jos uvek ne moze da se odluci sta hoce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4124 Napisano Septembar 30, 2011 Nemanja Stojanović, 1393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan evo fotke od Cagive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan a evo i moje suze 125TS R 1993, hard enduro zivahni 2t registrovan do 7.2012 vodi se na moje ime, ispravan vozi se svaki dan... 1200 za kes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR.650?(samo za prave decake jer nema anaser,al me jos nikad nije ostavila,u stvari jeste jednom,ostao bez goriva )reg na mom imenu do juna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svina na ponudama . Ostalo je jos jedno 10-ak dana da odlucim pa u kupovinu . Definitivno je najuzi izbor pao na KLX-u 650 . Tako da ako neko ima ili zna nekog sa dobrim motorom na prodaju neka javi . Pozdrav !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2413 Napisano Octobar 4, 2011 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je KLX 650 jako lep motor, vozio ga nisam, aj pazari pa da gi probam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan KLX 650 ne samo da je lep motor nego je po meni ( kad kazem po meni ima razloga ) veoma funkcionalan . Udoban je , udobno sediste , dobro ogibljenje , lepo povlaci ( nije nesto ekstremno ali mislim da nikom to ne treba na offroad-u ), i cak sta vise za to godiste oko 93-e je po meni najlepsi motor i bio je za puno godina po dizajnu ispred svih . Svidja mi se i njego konstrukcija masine . Naravno dekompresor i spanal da se srede i onda je ok . Vodeno hladjenje sto meni znaci dosta jer po offroadu se pentram polako tako da mi se cini da se vazdusare mnogo naprezu i da im treba teranje da se dobro hlade . Ima alnaser ( mana jer je tezi ) sto je meni prednost zbog kolena jer ne mogu da kiksam kako treba . Znaci odluka jos nije pala ali za sada vodi KLX . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2413 Napisano Octobar 5, 2011 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-klx-oglas-31219/ Znam da pratis oglase ali evo za svaki slucaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi cudan taj klx . Prvo verovatno je pogresio sa kubikazaom a drugo ( iz iskustava ) ima rezervoar iz jednog dela koji je samim tim i siri . Po meni je to mana jer mi vise odgovara za offroad uzi rezervoar . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Valjevu na duplim trakama prema Beogradu sa leve strane prodaja motora i kola. Medju njima je i jedan KLX. Ne znam kakvo je stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to mozda Lajkovac ili nesto slicno tako ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...