papacito 1354 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je auspuh za Sv 1000 i hladnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam auspuh za SV 650...1, tebi verovatno trebaju oba, pitanje je da li su isti uopšte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko rupa se drze lonci na sv1000, imam ja dva auspuha yoshimura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam 1 lonac fabricki isterivac,na 3 sharafa se drzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan da se razumemo meni treba fabricki auspuh desni ako to ima veze mada mislim da nema . da Sv je 2005god. ponude mogu ovde ili na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neki Suzukijev al neznam od kojeg je,imas sliku ili dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da se razumemo meni treba fabricki auspuh desni ako to ima veze mada mislim da nema . da Sv je 2005god. ponude mogu ovde ili na pp.. ja tebe razumijem ali ti mene izgleda ne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko ove delove ili ne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel duzina 55cm i na koliko se sarafa drzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Jel duzina 55cm i na koliko se sarafa drzi? iskreno nemam poima videcu sutra kada ugrabim malo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...