mrxfon 1495 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potrebna mi je pomoc. Hteo sam da budem vredan i da zamenim svecice na mom thundercat-u i kako dugo nisu bile menjane, izgleda da su dosta zapekle. Pri odvrtanju, iako nisam nesto jako zapeo, pukla mi je svecica i ispao gornji deo dok je samo navoj ostao u glavi Dajte neki predlog sta sad ciniti. Da li je potrebno skidati glavu (pretpostavljam da jeste) i ako jeste, da li je potrebno skidati agregat da bi se skinula glava? Na koji nacin se vadi navoj iz glave kad se nesto ovako desi? I najvaznije pitanje, ko to moze da uradi u Bg-u a da me bas ne odere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 25, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mora da se skida glava, samo da navoj nije sjeban, onda mora ulozhak da se stavlja... verovatno su bile pretegnute moja preporuka da se obratish revolution-u.. 064/117-3611 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan nije mi bas jasno... znaci zajedno sa keramikom se otkinula i matica??? koliko se ja razumem u svecice,ta...nazovimo je matica,cini jedno telo sa navojem.Hocu reci da je to prakticno jedan isti deo.Keramika je za sebe... ...i znaci otkinula se i matica,a samo navoj ostao u glavi i ne viri bas,bas nista??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 25, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo keramika pukla probaj da navaris sraf i izvrnes sve zajedno napolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan leva burgija i busis,,i izvadis,nema tu neka nauka,niti kakvi umetci trte mrte... ako bas nebude htelo smaknes glavu i resis problem,ali mislim da nece morati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic-u kad ces vec jednom da otvoris taj servis blize Bg-u Jel to znaci da mora da se skida glava da bi se razbusilo? Koliko mogu da ocekujem da kosta jedan takav zahvat, okvirno? Ostao je znaci samo navoj unutra, puklo je tamo gde se spaja sa srafom, keramika i sraf su napolju. Koji sam ja baksuz, reko' ajd da zamenim svecice i jos malo da iskoristim ovo lepo vreme al' neda mi se e, da, meni preostaje da zamenim jos 3 svecice. Kako njih da zamenim ako su zapekle kao i ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ostao je znaci samo navoj unutra, puklo je tamo gde se spaja sa srafom, keramika i sraf su napolju. Ovo ne bi trebalo da bude problem. Postoje izvijaci zakinutih srafova - sa kontra navojem. Posto je tebi ostao samo deo sa navojem unutra - treba samo uvrnuti ovaj izvijac i pazljivo sve izvrnuti napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 25, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan leva burgija resava problem a mislim da nebi ni morao da skida glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic-u kad ces vec jednom da otvoris taj servis blize Bg-u Jel to znaci da mora da se skida glava da bi se razbusilo? Koliko mogu da ocekujem da kosta jedan takav zahvat, okvirno? Ostao je znaci samo navoj unutra, puklo je tamo gde se spaja sa srafom, keramika i sraf su napolju. Koji sam ja baksuz, reko' ajd da zamenim svecice i jos malo da iskoristim ovo lepo vreme al' neda mi se e, da, meni preostaje da zamenim jos 3 svecice. Kako njih da zamenim ako su zapekle kao i ova? pa jel daleko 15 km od beograda,,ja se doselio vec mesec dva sam tu,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic: pa nisam znao prijatelju. Ajd zovem te sutra pa da vidimo sta mi je ciniti. @red alert: Kako da razbusi ako ne skine glavu? Tamo nema bas nesto mesta. Uff kad ne bi morala da se skida glava.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Yamahica otisla kod Bokilic-a, ja joj nisam mogao pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan problem resen odavno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...