sreten75 397 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeci problem: danas prilazim motoru,vidim da ne treperi lampica od alarma,a znam da sam ga aktivirao,pritiskam daljinski da ga ugasim,nista se ne desava,guram kljuc u bravu,pocinje pistanje,traje par minuta,krenem da skidam sediste,opet pistanje ali krace.Akumulator pun,kad povezem alarm na akum.cuje se pip(koje se inace ne cuje kad ga spajam),lampica za alarm svetli konstantno,a trebala bi da treperi.Kad gurnem kljuc u bravu,nista se ne desava,kao da ga nisam gurnuo Ako ima neko da se razume u ovu problematiku,pomoc bi mi dobro dosla(ali bez onoga-skini alarm). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pisi PP Joski ili Guji ili Arakisu oni su ti electro team gurua sa BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji je alarm, koje marke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan EcoAlarm,italijanski,tamo je i montiran.Ne znam koji model,star je 7-8god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme dosta ljudi ima problem sa alarmima i u kolima i na motorima i uzrok većini problema su povećan broj baznih stanica mobilne telefonije. Često se dešava da alarm ne reaguhe na daljinac ili da pobrljavi (kao u tvom slučaju) i ukoliko nema neki skriveni reset taster problem je baš veliki Probaj da odguraš motor pedesetak metara dalje, blesavo ali možda pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema taster.A imam pin cod na kartici koju sam dobio uz alarm,npr.110000100,ali neznam cemu on sluzi,niti kako bi se ukucao,mozda dugmetom na daljinskom ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema taster.A imam pin cod na kartici koju sam dobio uz alarm,npr.110000100,ali neznam cemu on sluzi,niti kako bi se ukucao,mozda dugmetom na daljinskom ?! mala pomoč ako može...... pin koda se ne ukucava sa daljinskim, več putem kontakt ključa.... Eto kako to izgleda kod Meta alarmnih sistema.... KLIK OVDE I GLEDAJ "OVERRIDE EMERGENCY CODE" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan EcoAlarm,italijanski,tamo je i montiran.Ne znam koji model,star je 7-8god. daj slikaj alarm (ili bar daljinski) da bih ti mogao pomoči.....ja za taj tvoj alarm još nikad nisam čuo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neće da može, pin kod služi kada NEMAŠ/IZGUBIŠ daljinski ili ti se isprazni baterija daljinca. unos ide malko drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hah, bmw je bio brži. ja samo da dodam, ti bi trebo da imaš 2 daljinca, jelda? probao sa drugim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeci problem: danas prilazim motoru,vidim da ne treperi lampica od alarma,a znam da sam ga aktivirao,pritiskam daljinski da ga ugasim,nista se ne desava,guram kljuc u bravu,pocinje pistanje,traje par minuta,krenem da skidam sediste,opet pistanje ali krace.Akumulator pun,kad povezem alarm na akum.cuje se pip(koje se inace ne cuje kad ga spajam),lampica za alarm svetli konstantno,a trebala bi da treperi.Kad gurnem kljuc u bravu,nista se ne desava,kao da ga nisam gurnuo Ako ima neko da se razume u ovu problematiku,pomoc bi mi dobro dosla(ali bez onoga-skini alarm). još jedno pitanje....koliko dana si imao motor pod alarmom kada se sve ovo desilo? Naime u "sleep modu" ne treperi lampica, a kada uguraš ključ u bravu i okreneš imaš cca 5 sekundi da ga deaktiviraš sa daljinskim inače kreče "igranka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prigodno štivo imaš ovde: http://www.ecoalarm.it/download/60_15%20-%2060_29%20Body-guard%20Defender1BM-stp18-rev0406.pdf ako ne ide žabarski, google translate završava posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 21, 2011 (promenjeno) Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo jedan daljinski,bateriju skoro menjao. Ima dva dugmeta,paniku i (de)aktiviranje.A sleep mode ili ne postoji ili nije podeseno da se aktivira,jer kad ga neki put ne vozim po 2-3 nedelje, ostaje aktiviran.Inace,vozio sam ga u nedelju,sve radilo kako treba,pa kontam da nije mozda pobrljavio od one silne kisurine(mada mu nijeprvi put da pokisne). Preveo sve,ali nema nista sto bi odgovaralo mom problemu. Promenio Septembar 22, 2011 član sreten75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme dosta ljudi ima problem sa alarmima i u kolima i na motorima i uzrok većini problema su povećan broj baznih stanica mobilne telefonije. Često se dešava da alarm ne reaguhe na daljinac ili da pobrljavi (kao u tvom slučaju) i ukoliko nema neki skriveni reset taster problem je baš veliki Probaj da odguraš motor pedesetak metara dalje, blesavo ali možda pomogne? Delimicno si u pravu. Nije mobilna telefonija vec orionov CDMA internet tj. bazne stanice. FRekvencije repetitora se preklapaju sa frekvencijama daljinaca. Pola grada muku muchi sa ovim problemom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam prekontrolisao,zice,akumulator,osigurace i nista.Zvao par servisa da pitam,kazu"najbolje dodji da pogledam" ?!!! Pa kako da dodjem,majmune jedan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da probas da skines osigurac od alarma pa da tako probas da preavris motor da upali i odes do servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi je samo da blenem u njega ko krava u mrtvo tele ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Druže, zadnji pokušaj..... vrati alarm kako je bio, pa pokušaj sa ponovnom sinhronizacijom daljinskog upravljača.Kada sinhronizuješ daljinskog , aktiviraj i deaktiviraj alarm putem daljinskog. To što ti lampica na alarmu stalno svetli obično znači da je alarm aktivirao jednu ili više blokada. Probaj sledeče...... -okreni ključ da imaš kontakt -na daljinskom stisni oba dugmeta istovremeno i drži jih cca 10 sekundi -ako slučajno čuješ neki BIP od alarma, oduzmi kontakt (obično je tada daljinski sinhronizovan) -aktiviraj i deaktiviraj alarm putem daljinskog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspe ovo što ti je Bojan bmw napisao pogledaj kleme na akumulatoru, verovatno su majstori povezali + žicu od alarma direktno na accu pa skini taj kablić. Ako neće ni to evo moj broj tlf 063-269-759, pozovi da se dogovorimo da dođem sa sečicama i čekićem od dve kile da bar neutrališemo alarm ako već neće da proradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Danas resio problem.Riknula back up baterija u alarmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno da si nasao problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema taster.A imam pin cod na kartici koju sam dobio uz alarm,npr.110000100,ali neznam cemu on sluzi,niti kako bi se ukucao,mozda dugmetom na daljinskom ?! mala pomoč ako može...... pin koda se ne ukucava sa daljinskim, več putem kontakt ključa.... Eto kako to izgleda kod Meta alarmnih sistema.... KLIK OVDE I GLEDAJ "OVERRIDE EMERGENCY CODE" Jel ovo vazi i za moj alarm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pojma nemam koji alarm ti imaš..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 29, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma racq,nista se nije promenilo sa novom baterijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...