cvesa 9 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,ima li neko na prodaju prednju viljusku za gpz 1000 rh,86 godiste.Takodje bi mi bilo od pomoci ako neko zna od kog motora jos pasuje viljuska i ako ima neko telefon od nekog ko se bavi ispravljanjem stapova.unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Octobar 19, 2011 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se mom drugaru, sve će ti reći - zna ljude, telefone itd. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62842-pozdrav-svima/page__p__1044631#entry1044631 Neki su stavljali vile od GPZ 900R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ima od gpz900r ako ti pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,ima li neko na prodaju prednju viljusku za gpz 1000 rh,86 godiste.Takodje bi mi bilo od pomoci ako neko zna od kog motora jos pasuje viljuska i ako ima neko telefon od nekog ko se bavi ispravljanjem stapova.unapred hvala. ima moj drug celog u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...