bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju moj skuter sprint,fali para za oko nove kuce pa moram...cena je 300e, moj je vec 2 godine,preso oko 5300km,lepo radi lepo ide,kupljen kod nas nov u radnji, nikad nije reg,ali ima sve papire,eventualno,eventualno zamena za neki kinez 125. neki lap top, ili neki autic,sve mi od toga fali.....mada kes je kes........sirena mu neradi,ima par sitnih ogrebotina,ulje sam skoro promenio i svecicu reda radi,akumulator je nov, 49cm,4takta bla bla....niti se kvario niti sta kod mene do sad, 063697094 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan niko nista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 24, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan brate stani da mi se sestra smisli dal bi ona to vozikala... strpljenja u tripu je dal bi ona znala to da vozi itd.. jel koliko ima od bg do tebe u km? edit sad videh da si u N pazovi...jel i skut tamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na pluckomet od bataje,,4km od batajnice,12tak od zemuna,ili manje , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na pluckomet od bataje,,4km od batajnice,12tak od zemuna,ili manje , skuter tu,mislim tamo,mislim u n.pazovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamena za kes,,sad bi mi zbog zidanja najvise odgovaralo,moze i zamena za gradj materijal, blokovi itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice papira kako bi isla registracija mislim na kupoprodajni ugovor, i koliko bi ga dao za kes ( moze na pp ) i da li ti laptop u zameni uz doplatu ide u prilog.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 7, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa papire ima,prenes bez placanja poreza na svoje ime, i registrujes,prvi put,a kolka je nemam pojma,lap top i doplata pasuje ako je realna cena lap topa.. a kes,,300e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 7, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja zaboravih da javim, neche seka skut, bar ja ne uspevam da je nagovorim srechna probaja prika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 18, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze i mala malecka korekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zimska cena 250e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 11, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zimska cena 200e...manje vise hitno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Bokilicu, imas pp od mene. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 13, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan otislo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...