Slaninar 630 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem GoreTex pantalone BMW. Vidi se da su nošene, ali su u dobrom stanju. Nema istrošenih ili pokidanih delova. Ko ne zna, GoreTex: za ovo vreme, kada nije toplo, ali nije još zima idealne. Ne upari se čovek kao u običnim moto pantalonama (kožnim ili tekstilnim), a ne produva ga vetar kada se vozi. Otkad sam probao jednom, shvatio sam da je to prava stvar. Ove sam nabavio preko e-baya, povoljno, samo sam se zeznuo u broju. Prodajem da vratim pare, ili menjam za svoj broj ako neko ima da su mu male. Menjam samo za GoreTex, eventualno GoreTex jaknu uz moju doplatu. Ja sam 178, 75 kila (neki broj 50, M), a ove su za nekog od oko 190 (+- 5 cm). Meni su i predugačke i preširoke - bukvalno plivam u njima. Cena je 100e (nove su oko 300). Mislim da je korektna - ne zarađujem na njima i bio bih najsretniji za zamenu za GoreTex pantalone koje su moj broj. Telefon: 062/8-462-452 Relja (može i na PP) Etiketa: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Obim struka je oko 96 cm, a dužina nogavice od struka je 115 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajo Cengic 5 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo model pantalona,kako se zove ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 23, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kanda mi je shit foto aparat. Reče čovek da puno bolje izgledaju uživo nego na slici. Prodato, na obostrano zadovoljstvo. Može lock. Ako neko ima L goretex pantalone za slične novce, zainteresovan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...