Jump to content

Moto Zajednica

Bajo Cengic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Bajo Cengic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Svaka čast svima koji su i dali i bili odvraćeni. Posle ovoga danas i već pisanog po štampi, sumnjam da ću ikad više učestvovati u ovoj akciji a svoju humanitarnu obavezu ispuniću u lokalnoj bolnici. Dakle, Djunta, ako sam te dobro shvatio, ti ces ici da pojedinacno das krv, ali neces vise ucestvovati u akciji koju organizuju motociklisti? To meni samo moze da znaci da se solidarises sa svima koji motocikliste smatraju grupom visokog rizika po javni red i mir i da nas se stidis, pa ces pojedinacno ici, a ne sa nama. Ako je tako - OK, ali dobro je znati za ubuduce. Prvo akciju ne organizuju Motociklisti nego ti licno i ko ce gde dati krv to ne treba da te se tice,a ta markentiska patetika slabo da ce da prodje.
  2. Jel aktuelan oglas niko se ne javlja na Broj telefona iz oglasa?
  3. Jbg... propala akcija niko nije dao krv....
  4. Ma sve se to dogodilo kako se dogodilo i hvala bogu momku nije nista znaci prosao je dobro u celoj toj nesreci ali HITNA POMOC ???
  5. Smedic je razotkrio neistine u navodima Roninovog oglasa i bacio rukavicu u lice ............ Sta ce se dalje dogoditi,da li ce se Ronin izvinuti Smedicu za pogrdne reci ili vec smislja izgovor citajte na drugoj stranici oglasa....... Salu na stranu malo je neumesno ovako minirati oglas i ako je miner upravu ili ne,covek prodaje polovan motor u vidjenom stanju pa sad ko se nameraci neka gleda,zagleda i proverava,a mislim da je cena vise nego povoljna za prepucavanje o takvim detaljima..........
  6. Koji je ovo model pantalona,kako se zove ?
  7. Pozdrav svim kolegama i koleginicama,ja sam Bajo iz BG-a forum je jako zanimljiv i edukativan sa dosta kvalitetnim sadrzajem nadam se lepom druzenju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja