dlbr 4 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem telefon NOKIA C3-01 tek uzet na ugovor u mts-u. Nije koristen i prodajem ga jer mi ne treba. Probao, radi i na drugim mrezama tj nije zakljucan tako da nije potrebno da se dekodira i sl i time narusi garancija (24 meseci). Inace, tel izgleda odlicno uzivo, bolje nego na slici ( i ja se iznenadio), metalan je i vrlo cvrst i utegnut. Karakteristike: 5MP kamera, led blic (moze da se koristi i kao lampica), WI-FI, ekran osetljiv na dodir u kombinaciji sa klasicnom tastaturom, blu tut... Cena: 130e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlbr 4 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja je ovaj telefoncic. Imao sam prilike da ga koristim par dana i skroz je kul. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlbr 4 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlbr 4 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...