BAZER 14 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan Drugar me je zamolio da mu postavim i ovde oglas za motor,a moze i ovako kracim putem da se pogleda sve da nebih morao i ovde sve iznova da pisem i postavljam slike.... http://www.polovniautomobili.com/oglas1443302/kawasaki_zx14/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au Bazeru sta mi radis?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 435 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva masinerija,sunce ti ,nemam reci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tip motora nije za mene ali je kao muzejski eksponat,svaka cast i sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Septembar 20, 2011 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugar me je zamolio da mu postavim i ovde oglas za motor,a moze i ovako kracim putem da se pogleda sve da nebih morao i ovde sve iznova da pisem i postavljam slike.... http://www.polovniautomobili.com/oglas1443302/kawasaki_zx14/ Zamoli drugara da otvori valjan oglas ovde sa svim detaljima jer ne dozvoljavamo da se tako otvaraju oglasi kao sto si ti uradio. Dakle, nije dozvoljeno davati oglas u necije ime jer i taj neko moze da postavi oglas ovde kao sto je na tom sajtu. A nije dozvoljeno ni linkovati oglas tako, zato sto se ovde svi drugi potrude da napisu sve o motoru, pa zasto ne bi i tvoj drug. Ovaj oglas ce biti zakljucan i uskoro obrisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...