strasilo 3893 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan moj Hyperleak je procurio, pa je bio red sanirati ozljede... ali prvo da zadovoljimo "normu" oko ovakvih tema, pa... sve što ovdje vidite je produkt moje mašte i svaka sličnost sa stvarnim likovima i stvarima je slučajna, a ukoliko se ipak odlučite pokušat napravit nešto slično, boli me ćurac za vaše nesposobnosti, te za svaku nastalu štetu sami snosite odgovornost znači, amortizer ... malo prljavštine i sranja unutra ... pa nove gumice .... novo ulje... i to je to ... piškin dim ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to već jesam ... ali bih mogao ponovno ... prošlo se ohohoooo kilometara .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan gde iskopaš te gumice? ipak su one najvažnije..... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ostalo mi od prošle reparacije.... ali gumice koštaju (kompletno sve) oko 3-4€ ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan često ili ne, neznam što bih ti rekao ... ali ja sam sa svojom kantom u protekle 4 godine napravio 130 tisuća (hiljada) kilometara... po svakoj logici je da neke stvari treba reparirati nekoliko puta na toj kilometraži ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan vozim se kad god stignem ... blizu, daleko, brzo, sporo, dugo, kratko ... samo da sam na motoru ... ali pusti to .... vozim se za sebe, ne za druge ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje si sipao u amort? Kod mene na K1 ima onaj fabrički, ali mi se čini nekako mnogo mekan... ili mi se čini samo. Da li je pametno da sipam malo gušće; koje bi moglo da dodje u obzir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam stavio 5w .... ali sve si nekako mislim da ću smixati 7,5 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bajata tema. Koliko ulja se sipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pun do čepa .... ne smije ostati ni glava od šibice zraka .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan thanks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...