freepartyman 419 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 10.10.2011 izlazi novi kawasaki zx14r Bas me zanima kako ce da izgleda, i koliko ce drasticne promene biti u odnosu na prosli model. Evo par teaser-a : http://www.youtube.com/watch?v=pF0qlyzhbcY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=NwIEd9_Lk_E&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=po1rDu5XwLI&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nova 14-naja. Obecavaju najbolja serijska ubrzanja. Kubikaza dignuta sa 1352cc na 1441ccm. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :ooo: :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh, jedva čekam. Kako samo izgleda moćno u zeleno-crnoj kolor šemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 10, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za refresh teme kolege Motor je ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bomba . Jedva cekam da urade poredjenje sa hayabusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bomba . Jedva cekam da urade poredjenje sa hayabusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako nije neki marketinški trik kawa je ošurila suzanu i to pošteno.. o izgledu i da ne pričamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft 3 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pirot, Srbija Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog, nisam mogao da odolim a da ga ne uslikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bomba . Jedva cekam da urade poredjenje sa hayabusom Ne znam koliko je ovo poredjenje realno jer je Rickey veliki ljubitelj kawasakija, mislim da ga i oni sponzorisu. U najvecoj meri ishod ce zavisiti od umeca vozaca. Ali jedno je sigurno kawa je mnogo lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Pojela je hayabusu za dorucak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ali jedno je sigurno kawa je mnogo lepsa Nije Kawa mnogo ljepša, nego je Busa mnogo ružnija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Freepartyman # Pa zato su i vrsili nekoliko trka i vozaci su menjali motore Arnyman # Hahahha definitivno si upravu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan A Rickey kao nije mogao hayabusu slabije da tera i kao ovaj drugi vozac nije iz njegovog tima Jos jednom kawasaki mu je sponzor. U svakom slucaju to nije ni bitno jer niko nece juriti tu stotinku osim drag racer-a.. Sto se tice lepote kawasakija za tu klasu motora je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha pa bre mozda si i upravu ipak je to reklama za kawu . Videcemo kakvi ce biti rezultati poredjenja MCN - a Stvarno motor izgleda mocno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan E kad ovo kupim,mogu da se zenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 17, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E kad ovo kupim,mogu da se zenim Po sistemu:"A mustaci a zenidba" Zona Zamfirova Ja sam se tako presao... Imao sam ovaj motor i ipak mi se vise svidjaju prethodni farovi. Meni je i dalje ljepsi od Hayabuse,koja je vec 10tak godina ostala ista. Gledam ovaj snimak ubrzanja i cini mi se da je ipak malo pretjerana prednos zx-a. Izgleeda kao da neka 1000rka dere neku 600totku. Ipak su ta dva agergata skoro ista,cak je Suza imala blagu prednost u odnosu na biveg ZX-a. Treba biti realan... Ali to nije ni bitno. Ne vjerujem da ce bilo ko od vlasnika odvrtati bilo koji od ova dva motora do crvenog polja u obrtomjeru,kao na ovom snimku...osim ako nije "Drager" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja zx14 4 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 40 postova Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago da je neko pokrenuo temu ZZR 1400 ili ti ZX14! Imao sam ga 2 sezone, i sada cekam da mi stigne novi. Par reci da vam prenesem utiske sa svetske prezentacije u Minhenu. Motor se mogao dobiti na jedno popodne kao test model uz more papirologije, osiguranja, bla, bla, bla... I naravno, uz stroga ogranicenja kako brzine tako i svega ostalog. Motor izgleda bruka nabrusen uzivo. Moj zx14 iz 2008. je u poredjenju sa modelom 2012. bio bas izrazeni sport-turer. Novi model vise vuce ka R modelima. Sve je uradjeno do perfekcije, svaki detalj... A o tehnici, da ne govorim: novi sistem brizgaljki ulja ispod klipa radi boljeg podazivanja i produzavanja zivotnog veka motora, bolje hladjenje, KTRC elektronika sa 2 moda voznje, ABS... Kao veliki fan Kaware ipak moram priznati da nije bas toliko jaci od Hayabuse... Rzlike ima, ali je minimalna. Kao prilog, evo link: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Rzlike ima, ali je minimalna. Potpuno se slazem, razlike u brzini i performansama su minimalne ali s druge strane kazu da je na kawi bolji polozaj sedenja, da je bolje izbalansirana i da se lakse vozi... To ipak puno znaci. s druge strane, ja ne znam ko dizajnijra ovako ruzne motore. Fan sam suzukija ali se slazem sa arnyman da "Nije Kawa mnogo ljepša, nego je Busa mnogo ružnija". Mislio sam da ce busa konacno skinuti ova glupa slova ali izgleda da je to zastitni znak najruznijeg motora na svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...