coolair 14 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan "Pao" KLE 500 )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je to poslednji put da pada. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na kupovini! Koliko star, para, slika itd... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nov ili polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, posle dosta piva i glavobolje tokom noći zbog istog, sređujem utiske i pisuckam po malo iz zadovoljstva, koje sam sam sebi pričinio Ajmo od početka: nađem t ia na oglase svih tipova nekoliko Kawa, ali, ili su prodate, skupe, lošeg izgleda ili "ponašanja". Kad, eto ti ga, ima jedan u 63 bloku, dođi i vidi, kaže on. Zovem ti ja mog naj boljeg ortaka Galeta koga većina forumaša zna sa ulice (bl 45, Dr Ribara, AFRICA...) da pogledamo zajedno, a on mi veli "neću da gledam, i ne dam ti sugestije, ako se z...beš, to si sam uradio. Dobro, kažem, idem sam da gledam. "Samo, ne idi, ako nisi poneo kintu ili sličnu ino valutu." Ma, daj, bre, Gale, nisam dete. "Dobro, ali, ako ti se dopadne, a sutra, kad poneseš lovu, biće prodato" E, pa j..i ga, ako sam takve k...te sreće, neka ide dođavola. Odem ti ja u prošlu subotu skuterom da pogledam motor, i oduševim se. Lik koji ga prodaje, radi prodaju krševa od automobila, a motor jedobio u kompenzaciju za neki auto sa nadom da će da zaradi neku kintu. Dečko svojih 30ak godina, sasvim deluje OK. Ispriča m ida su menjani ulje, lanac, lančanici i da su stavljene nove gume. Za gume sam bio siguran da je tačno, jer još stoje resice po sredini guma (kao i po obodu), dok za lanac i lančanike nisam imao pojma. OK, ali, ovaj, mislim , može li čekanje od 3-5 dana, dok mi ne legne neka uplata? Može, ali ako se proda u međuvremenu, onda ne može :-\. Pa dobro... Sreda, stigla kinta. Zovem, a on: čekao sam te, jer sam bio siguran da ćeš se javiti. Završavam posao na DELTI (gradilište) i zovem Galeta. Da, gde se nalazimo? Pa u bašti pečenjare Milan. Evo tu sam... Idemo i gledamo motor, Gale seda i nema ga "milion" meni dugih minuta :o I? Ma mora da se menja lanac i lančanici, ne pali mu se ventilator hladnjaka iako sam ga "otkinuo", škripi prednja kočnica, treba i na prednjoj i na zadnjoj da se menjaju paknovi... Dobro. Lafe, ajde da ti dam kintu, ovaj moj Gale je izgleda zadovoljan. (Ej, a ja još nisam seo na motor, a kamoli da sam ga provozao!!!) Gledalik u čudu, uzima lovu, daje mi brojeve telefona agencije koja može da mi odradi prenos kao i tel lika na čije ime se motor vodi, i aj ćao. Gale seda na Afriku, ja na Kawu, (pazi, tek sad) i pravac Galetova garaža u Dr Ribara. Ej, ja oduševljen, pa ovo IDE BRE NEVIĐENO, čudo jedno!!! Pred garažama Galetovi komšije, drugari, uglavnom svi motordžije. Upoznavanje, rukovanje pa onda "ej, čovek, dobro ti izgleda motor". Gale kaže svima da sam ovog trenutka pazario, i da probaju. Menjaju se ljudi na Kawi, i posle probe od par stotina metara, svima osmeh na licu: pa ovo stvarno ide boli glava. Dok se oni vozikaju, Gale mi kaže "ma bre, lanac i lančanici su novi, ali sam mislio da će to malo doprineti smanjenju cene. Ovo ti je motor sipaj-teraj, i ne sekiraj se. Kawa ti je odlična. E, vreme je da se pođe kući. Sedam na motor, i pravac Voždovac, gde sam od pre 2 meseca. Auto put je kratak od SC do odvajanja. Stvarno, ogromno zadovoljstvo.... Da ne gušim, malo podataka: 1991 god 2000 € na satu 0845 - ne radi kilometraža (sajla ili ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam na bajku. A ubo si i cijenu, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da ga dobro navozas, i da te nove gume istrosis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan KLE uvek "best buy"! Chestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ili si ti pogrešio ili su ti pogrešno rekli, ovaj model nije 2001.godište, može biti 1991-1994.god. U svakom slučaju vrlo lep motorić i da se vozaš bez problema. Čestitam KLE-a, dobar izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na motorinu (dobar), ali godiste nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ili si ti pogrešio ili su ti pogrešno rekli, ovaj model nije 2001.godište, može biti 1991-1994.god. U svakom slučaju vrlo lep motorić i da se vozaš bez problema. Čestitam KLE-a, dobar izbor! UA JA!!! Mahinalno sam napisao 2001, a ono 1991 :'( Što je babi milo, to joj se i snilo. Izvinjavam se auditoriumu, moja nenamerna omaška. rogec, hvala na primećenom, da ne obmanjujem narod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ga potrosis.. Sa srecom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 16, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Mhm...., pa skoro ne možeš da pogrešiš kod kupovine te vrste motora. Zašto imam osečaj, da je to vozila ženska osoba?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 17, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na motoru uz mali savet ... prefarbaj motor i tapaciraj sediste u neku drugu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Avgust 17, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na kupovini Nista ne farbaj.Sto sareniji,to te bolje vide na putu.Kad pogleda u retrovizor,vidi nesto sareno da mu dolazi.A ono mat crno(boja asvalta),ne vidi se. A i motor se farba,zna se kada.Ti ga ne bi kupio da ti se ne svidja. Prelep motor svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama, ali od vožnje bajka još uvek ništa Naime, prevesti motor na svoje ime, sa povratkom tablice iz drugog grada i dobijanje nove, je "j...čina na sto načina", iziskuje novac i mnoooogo živaca i vremena. Nadam se da će se u ponedeljak stvari rešiti u moju korist... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke za makinu i samo ceeeepajjjj... lepo motorche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...