mvSHOEI 267 Napisano April 16, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan ...i boja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li u pitanju original rukavice ili neka kopija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 22, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan uzeto sa ebay-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 22, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ok super. A jesu li u pitanju original rukavice ili neka kopija? 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ti napisao da su sa ebay-a :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 23, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jel original ebay? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je original, evo imas ih i ovde http://www.aliexpress.com/product-fm/551714709-free-shipping-GP-PRO-Motorcycle-Gloves-Motorcycle-Accessories-leather-Gloves-motorbike-Gloves-db01f-wholesalers.html 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 13, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hit cena! 80e Crne XL BELE L PlAVE L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Hit cena! 80e Crne XL BELE L PlAVE L Sve hit do hita a nikako da mi odgovoris na pitanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis da nisu original , cena ti sama kaze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan mozda je lik dobio brdo rukavica u nekoj kombinaciji...pa bolje da proda i nize nego da mu stoje btw...jel moze slika rukavica...a ne sa skinuta sa neta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan pa jedino ako je uzeo kamion rukavica , te iste rukavice su original 170e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stvarno neko lud da da za kopiju 80 evra jbt? Jel bar prava koza ili je skajcina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan da ne kvarim coveku oglas....ali ako je to ovaj fazon,,,,onda je suludo naravno http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Oprema/ALPINESTAR-XL-KRATKE-NOVE/5643923 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 16, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pitanju je A Klasa, dakle nije original ali ja ne vidim nikakvu razliku. Cim se dokopam fotoaparata okacicu sliku. A sta ocekujete za 80e? Blajhanu plavusicu ? u minicu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nista daj mi 80 evra kad to za tebe nisu pare, posto tako deluje. Ili mi pokloni jedan par. Za 80 evra mogu da biram originalne i da sam 100% siguran da su kozne i da su uradjene kako treba. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan za 80 e se kupuju sasvim ozbiljne rukavice koje traju po nekoliko sezona...ovo je jedan od najgorih oglasa koje sam video na ovom forumu... pocheo si sa 150 eura i spustio na 80 kada su provalili da nisu original...da li bi ljudima koji su hteli da plate prvu cenu rekao da nisu original??katastrofa da mi je znati ko ce josh nekada kupiti neshto od tebe 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi modekine kozne rukavice u radnji 50e, a ovakvi oglasi treba da se brisu iz momenta, pa ko je ovde lud ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Najskuplji i najnadrkaniji Heldov model kosta oko 8000 dinara. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon što sam video kakvu kopiju su kinezi sposobni da naprave više nikad u životu mi neće pasti na pamet da kupujem bilo šta a da nisam 100% siguran da je pravo. U ovom slučaju moram da kažem da јe prodavac ispao korektan i vratio pare i verujem da stvarno nije znao da nisu prave. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 17, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su to te, i dalje ne znam da li su ove original ili fake na slici, a ako neko hoce da ih pogleda moze slobodno, pa neka proceni. Jedino sto kapiram je da ljudi ove rukavice kupe da bi izgledali mocno,odvazno a sumnjam da ce neko da ih tera na stazi, a to sve moze i sa ovima, za 3x manje kesovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 17, 2012 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz uredništva ovog foruma jedino što kapiramo je da već duže vremena prodaješ stvari koje nisu višak tvoje opreme nego je sve uglavnom na više komada što te stavlja u red sitnih trgovaca, tako da ćeš od sad, ako želiš da postaviš novi oglas, morati da se obratiš IgorXT-u i da uplatiš 10 eura na mesečnom nivou kao i svi mi ostali koji smo na našoj moto berzi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pitanju je A Klasa, dakle nije original ali ja ne vidim nikakvu razliku. Cim se dokopam fotoaparata okacicu sliku. A sta ocekujete za 80e? Blajhanu plavusicu ? u minicu ? Nista ne ocekujem, ja sam ovakve samo original uzeo u alpinstarsovoj radnji u Igtaliji i odlicno znam koliko kostaju i da li postoji razlika izmeedju originala i ovoga sto ti prodajes. Samo je grupo da valjas laznjake a u naslovu si stavio Aplinstars GO Pro! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...