Jump to content

Moto Zajednica

Alpinestars GP Pro

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM)

mozda je lik dobio brdo rukavica u nekoj kombinaciji...pa bolje da proda i nize nego da mu stoje :neznam:

btw...jel moze slika rukavica...a ne sa skinuta sa neta?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

Da, u pitanju je A Klasa, dakle nije original ali ja ne vidim nikakvu razliku. Cim se dokopam fotoaparata okacicu sliku. A sta ocekujete za 80e? Blajhanu plavusicu ? u minicu ?

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Nista daj mi 80 evra kad to za tebe nisu pare, posto tako deluje. Ili mi pokloni jedan par.

Za 80 evra mogu da biram originalne i da sam 100% siguran da su kozne i da su uradjene kako treba.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 293 postova

za 80 e se kupuju sasvim ozbiljne rukavice koje traju po nekoliko sezona...ovo je jedan od najgorih oglasa koje sam video na ovom forumu... >:(:jok: pocheo si sa 150 eura i spustio na 80 kada su provalili da nisu original...da li bi ljudima koji su hteli da plate prvu cenu rekao da nisu original??katastrofa :lud: da mi je znati ko ce josh nekada kupiti neshto od tebe :rat2:

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Ma ljudi modekine kozne rukavice u radnji 50e, a ovakvi oglasi treba da se brisu iz momenta, pa ko je ovde lud :neznam:...

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 323 postova
  • Motocikl: ktm duke 690

180007_1844697161833_1372741248_32080331_2268891_n.jpg
180007_1844697201834_1372741248_32080332_4891165_n.jpg
180007_1844697241835_1372741248_32080333_6644360_n.jpg
180007_1844697281836_1372741248_32080334_4977626_n.jpg

Nakon što sam video kakvu kopiju su kinezi sposobni da naprave više nikad u životu mi neće pasti na pamet da kupujem bilo šta a da nisam 100% siguran da je pravo. U ovom slučaju moram da kažem da јe prodavac ispao korektan i vratio pare i verujem da stvarno nije znao da nisu prave.
  • Podržavam 1

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

Stvarno su to te, i dalje ne znam da li su ove original ili fake na slici, a ako neko hoce da ih pogleda moze slobodno, pa neka proceni.

Jedino sto kapiram je da ljudi ove rukavice kupe da bi izgledali mocno,odvazno a sumnjam da ce neko da ih tera na stazi, a to sve moze i sa ovima, za 3x manje kesovine.

• I N S T R U K T O R, 1208 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Mi iz uredništva ovog foruma jedino što kapiramo je da već duže vremena prodaješ stvari koje nisu višak tvoje opreme nego je sve uglavnom na više komada što te stavlja u red sitnih trgovaca, tako da ćeš od sad, ako želiš da postaviš novi oglas, morati da se obratiš IgorXT-u i da uplatiš 10 eura na mesečnom nivou kao i svi mi ostali koji smo na našoj moto berzi .

• Zainteresovan, 655 postova

Da, u pitanju je A Klasa, dakle nije original ali ja ne vidim nikakvu razliku. Cim se dokopam fotoaparata okacicu sliku. A sta ocekujete za 80e? Blajhanu plavusicu ? u minicu ?

Nista ne ocekujem, ja sam ovakve samo original uzeo u alpinstarsovoj radnji u Igtaliji i odlicno znam koliko kostaju i da li postoji razlika izmeedju originala i ovoga sto ti prodajes. Samo je grupo da valjas laznjake a u naslovu si stavio Aplinstars GO Pro!

• Podržavam 2

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja