kimikongo 27 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki GSXR 600 SRAD.Motor je 2000 godiste,ja sam vlasnik.Registrovan je do jula 2012,presao 30 000km.Ja sam pao sa njega na maloj brzini u junu ali sam ostetio samo plastike koje su izvarene i upasovane ali ih bez daljnjeg ceka farbanje,uslikao sam ostecenja.Proletos je stavljen nov akumulator,uradjen je servis(ulje,filteri,svecice),skoro su stavljene i nove plocice.Gume,lanac i lancanici su dobri,sta jos da kazem,Suzana ide ko zmaj i u principu je jako dobar motor,koga zanima nesto vise,nek se javi 0646688350 Milan, da,cena je 2100 eura.Pozdrav za sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimikongo 27 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Ok,nova cena 2000 eura,dajte bar neki komentar,osecam se kao da nisam postavio oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se tako osecam, izgleda da je ovo postao forum za desetak ljudi koji se medjusobno poznaju i koji ovde tapsu jedan drugog po ramenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1868 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1067 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne gubite nadu, ja sam licno kupio poslednja dva motora preko ovog foruma od clanova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimikongo 27 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono,sva sreca nije mi moranje da ga prodam,moze i jos da ostane,nego niko nista ni da me naduva,reko,dal je moguce da mi je toliko los ovaj oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Искривих врат гледајући слике! Неје лош оглас ал ако ниси чуо мало криза, ваљда. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimikongo 27 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan haha,jbg,na brzinu sam ih kacio,pa cuo sam za krizu,naravno i meni je ko i drugima,retko koga je zaobisla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimikongo 27 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,nova cena 1900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Septembar 22, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne gubite nadu, ja sam licno kupio poslednja dva motora preko ovog foruma od clanova I ja sam na ovom forumu kupio motor,jedan prodao i takodje 3 skutera prodao,tako da samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...