ra2er 0 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan evo treba da kupim jednu kawu pa me interesuje broj rama da li je on ukucan u ram ili je uz pomoc pop-nitni zakacen za ram?na ovoj sto sam gledao nitnovano je pa ne znam dal je neki divljak jer nisam nikad video tako nesto ,pa evo ako neko zna nek napise jel stranac ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Na ramu, na onom delu koji se zove "glava upravljaca" (kroz taj deo rama prolazi osovina prednje vile) bi trebalo da je ukucan broj na za to specijalnom mestu (malo ispupceno i zaravnjeno) - tako mi je na Suzukiju, tako je bilo i na Yamahi (sa desne strane). A ne vidim razlog da tu ima nekih razlika izmedju proizvodjaca, pretpostavimo da takve stvari podlezu i nekim propisima. (Mislim da bi svakako trebalo da je ukucan.) Na VW Corado imam i broj na karoseriji (nije kucan, nego udubljen u limu) i plocicu sa pop-nitnama (dakle i jedno i drugo, s tim sto mislim da je taj u limu "snazniji", kao i onaj koji se kuca na ramu motora u odnosu na plocicu.). Pozdrav, srecno sa kupovinom, al' pre svega pametno - ne zaboravi gde zivimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Octobar 3, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj hondi se broj rama nalazi i na glavi upravljaca, ali ima i plocicu koja je pop-nitnama zakacena za ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...