Lonely Rider 99 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam u kompezaciji skuter Sprint Basic 2t. Dvotaktni, presao 1000km, garancija 2 godine, kupljen i registrovan u maju. Znaci do maja 2012 je registrovan. Ide preko 60, startan je. Trosi oko 2. Placen je 700e + registracija 70e. 065/8880666 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan A za sta je bila kompenzacija? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za bajs Genesis, uz moju izdasnu doplatu??? Imas je na ovom forumu, u oglasima, pod RAZNO. Mozda napravis dobar posao... Prodajem ili menjam Genesis Arizona ASX - trekking bike. Bajs ima prednju suspenziju, duple-ojacane bandase, "masna" guvernalu, tockove 28", 24 brzine, mega range... Sve je firmirano, ugravirano, sa nekim originalnim Shimano delovima...??? Bez sale, svaki deo je obelezen, oznacen. Bicikla je kod mene 3 god, stigla je nova iz Austrije, i nije vozena vise od 30-tak km. Razlog prodaje - Ram mi je dosta visok (ja sam 178cm visine), pa mi prilikom svakog stajanja OO idu u razdeljak preko gornje sipke rama. Pored toga, imam jos 2 bicikle, od kojih vozim jednu - povremeno, pa mi je ova bas visak. Sve je u savrsenom fabrickom stanju. Lanac i lancanici su jos pod konzervansom. CENA: 250e Moze zamena za dobar Tomosov moped, Tori kros, ili neki skuter do 50ccm i priblizne cene. NENAD 063/80-90-314 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Brate uleteo si sa svojim oglasom coveku u oglas, ne verujem !!! Njemu si mogao da ponudis zamenu i link ka tome sto prodajes a ne ovako , ipak to nije uredu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Brate uleteo si sa svojim oglasom coveku u oglas, ne verujem !!! Njemu si mogao da ponudis zamenu i link ka tome sto prodajes a ne ovako , ipak to nije uredu... O čemu ti to pričaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za bajs Genesis, uz moju izdasnu doplatu??? Imas je na ovom forumu, u oglasima, pod RAZNO. Mozda napravis dobar posao... Prodajem ili menjam Genesis Arizona ASX - trekking bike. Bajs ima prednju suspenziju, duple-ojacane bandase, "masna" guvernalu, tockove 28", 24 brzine, mega range... Sve je firmirano, ugravirano, sa nekim originalnim Shimano delovima...??? Bez sale, svaki deo je obelezen, oznacen. Bicikla je kod mene 3 god, stigla je nova iz Austrije, i nije vozena vise od 30-tak km. Razlog prodaje - Ram mi je dosta visok (ja sam 178cm visine), pa mi prilikom svakog stajanja OO idu u razdeljak preko gornje sipke rama. Pored toga, imam jos 2 bicikle, od kojih vozim jednu - povremeno, pa mi je ova bas visak. Sve je u savrsenom fabrickom stanju. Lanac i lancanici su jos pod konzervansom. CENA: 250e Moze zamena za dobar Tomosov moped, Tori kros, ili neki skuter do 50ccm i priblizne cene. NENAD 063/80-90-314 Brate uleteo si sa svojim oglasom coveku u oglas, ne verujem !!! Njemu si mogao da ponudis zamenu i link ka tome sto prodajes a ne ovako , ipak to nije uredu... O čemu ti to pričaš? O ovome. A za sta si dobio skuter? Ovo je moj bivsi skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za bajs Genesis, uz moju izdasnu doplatu??? Imas je na ovom forumu, u oglasima, pod RAZNO. Mozda napravis dobar posao... Prodajem ili menjam Genesis Arizona ASX - trekking bike. Bajs ima prednju suspenziju, duple-ojacane bandase, "masna" guvernalu, tockove 28", 24 brzine, mega range... Sve je firmirano, ugravirano, sa nekim originalnim Shimano delovima...??? Bez sale, svaki deo je obelezen, oznacen. Bicikla je kod mene 3 god, stigla je nova iz Austrije, i nije vozena vise od 30-tak km. Razlog prodaje - Ram mi je dosta visok (ja sam 178cm visine), pa mi prilikom svakog stajanja OO idu u razdeljak preko gornje sipke rama. Pored toga, imam jos 2 bicikle, od kojih vozim jednu - povremeno, pa mi je ova bas visak. Sve je u savrsenom fabrickom stanju. Lanac i lancanici su jos pod konzervansom. CENA: 250e Moze zamena za dobar Tomosov moped, Tori kros, ili neki skuter do 50ccm i priblizne cene. NENAD 063/80-90-314 Brate uleteo si sa svojim oglasom coveku u oglas, ne verujem !!! Njemu si mogao da ponudis zamenu i link ka tome sto prodajes a ne ovako , ipak to nije uredu... O čemu ti to pričaš? O ovome. A za sta si dobio skuter? Ovo je moj bivsi skuter. a ...kapiram sada....pa citiraj ga, ja mislio da meni kažeš da sam uleteo u oglas...za ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69555-kawasaki-en-500-povoljno/page__p__1126986__fromsearch__1#entry1126986 naravno uz doplatu...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Brate uleteo si sa svojim oglasom coveku u oglas, ne verujem !!! Njemu si mogao da ponudis zamenu i link ka tome sto prodajes a ne ovako , ipak to nije uredu... SORRY!!! Ne snalazim se bash najbolje sa tim linkovima. I za ovaj dzumbus mi je bila potrebna citava vecnost. JOSH JEDNOM SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...