Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 15, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 2000 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan "aca-pn" sa foruma pravi sve vrste barova za motore,imam i broj 0642559626 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 16, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja to, ali pravi i Scuba u beogradu. I sve je to lepo, ali ja dok dodjem i izgubim ceo dan kod njih izadje me put i vreme kao da sam kupio original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 16, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan kupio u motolandu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 16, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan kupio u motolandu gde je to? koliko novaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Evo link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 16, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 10700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja to, ali pravi i Scuba u beogradu. I sve je to lepo, ali ja dok dodjem i izgubim ceo dan kod njih izadje me put i vreme kao da sam kupio original. ebaji ga,ti znas najbolje sta ti je ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sranje, to sto su kao trebali da mi posalju ustvari nemaju na stanju, nego samo u kompu. Tako da je kupovina i dalje aktuelna. Ne kapiram firme koje rade necije proizvode i nemaju nesto na stanju i jos ne mogu ni da poruce. Kao dobijacemo pred sezonu... Srbija... i jos se zalimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 20, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zasto ne probas da narucis? postoje ljudi ovde na forumu koji donose, tj salju na kucnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pa u luisu i polu su po 220 evra, a ne znam ko radi iz givi i kappa kataloga. ako ima neko nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj hepco/becker,mogu da ti narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 20, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa u luisu i polu su po 220 evra, a ne znam ko radi iz givi i kappa kataloga. ako ima neko nek se javi imas u touratech-u za 170e. http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?cPath=4_56_460&products_id=1279 jos ako izdejstvujes povracaj poreza, eto ti cela zgoda za manje od 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali sve je to previse para. Hepco su 218 evra... Realno stvar vredi onoliko koliko givi i kappa traze, 100-120 evra. Vidim ja da ce to scuba da pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti napravim crash bars, 063 838 09 81 .Cras bars servis Seba. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 22, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan da ali ti si iz bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 24, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno... napravio sam neke ali nisam zadovoljan. Tako da se potraga nastavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 24, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju će te cela akcija koštati poprilično. Iz iskustva ti kažem da su originalne stvari ujedno i najpovoljnije. Mani se budženja. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...