Ljubičevac 0 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, razmisljam o kupovini ovog motocikla. Zanimaju me mane, a ne vrline Čuo sam za sedište, pa me zanima da li se tapaciranjem rešava taj problem? Takodje, čuo sam da su kočnice mana (da li je to baš tako?) E sad, da li je to sve? Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan To je sve ako je ispravan i očuvan motor. Sedište ćeš da rešiš a kočnicu NE. Rešenje za kočnicu je umerenija vožnja ili ako zapne da mašiš prepreku i ideš van puta Ima neki problem i oko magneta mada ja to ne znam vozio sam kratko motor iz 2006 Ponovo bi kupio taj motor jer ima mnogo dobrih strana pored ovih par kojima ne može da se pohvali, ja sam ga verovao ili ne prodao samo zbog kočnice jer su ozbiljne modifikacije gotovo nemoguće Ima na forumu tema sa više detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 14, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vec dosta puta pisano...potrazi,imas dosta tema o ovome...evo npr ove dve na brzaka... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57940-kawasaki-kleda-ili-ne/page__p__986557__hl__kawasaki+kle__fromsearch__1#entry986557 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11356-kawasaki-kle500/page__p__198346__fromsearch__1#entry198346 i tako,prostudiraj pa ces videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio i prezadovoljan sam. Zamenio sam ga jer sam često na teren zbog posla putovao sa kolegom, s obzirom da smo obojica po 90 kg ovaj spretni mališa to nije mogao da podnese. Desilo mi se par puta da zakačim asfalt prilikom štosovanja na neravninama iako je bio podignut do kraja. Znači ako voziš do 150 kg na njemu, sve je savršeno. Moped je bukvalno "all in one" ili ti "one for all". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve teme su pokretane na desetine puta. Da si pogledao samo malo dole imao bi da vidis temu o KLE-u na 80 strana. Takodje postoji i pretraga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 14, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sumirano: Magnet je zamijenjen na modelima 1995-te godine. Raniji modeli imaju problematican magnet koji se zna sasuti u komade. Sjediste je katastrofa, ali moze se rijesiti tapaciranjem. Prednja viljuska je prilicno losa, ali da se rijesiti kertridzima i progresivnim oprugama. Zbog nje pati i prednja kocnica koja je inace adekvatna, ali zbog jakog poniranja prednje viljuske prilikom kocenja, djeluje slabo. Stariji modeli znaju imati problema sa strujom. Lanac bregaste se dosta isteze i treba ga mijenjati svakih 30-40k km. Ako se istegne i naglo dodas gas ili naglo spustis brzinu ili dvije i pustis gas, ili ne daj boze pokusas upaliti motor na gurku, preskocice zub i izaci ce iz faze. Tada moze napraviti razne probleme, od loseg rada do vecih problema. Rezervoar zna zardjati iznutra zbog lose zastite. Modeli poslije 1995-te godine imaju drugaciji airbox, sa smanjenim protokom vazduha pa imaju i manje KS. Fabricki ne dolazi filter goriva, pa je moguce da povuce smece iz naseg goriva. Ugradnja filtera goriva je neophodna kod nas. To je ono sto ja znam, a ostali nek dodaju ili oduzmu . Inace, pristojan motor za nase uslove i potrebe, ali je realno premalen za dvoje. Mada mislim da se Bandoleri ne bi slozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljubičevac 0 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve teme su pokretane na desetine puta. Da si pogledao samo malo dole imao bi da vidis temu o KLE-u na 80 strana. Takodje postoji i pretraga. Vazda ce se neko brecnuti , ali hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljubičevac 0 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan BTW hvala svima, naročito svesteniku na iscrpnom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljubičevac 0 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi koštalo farbanje ovog motora? Ne bih neke svemirske boje i šare, već naprotiv, nešto sasvim jednostavno. recimo, mat siva???? Ima li neko taj podatak? Hvala Ako toga ima na sajtu, neka mi neko samo prosledi adresu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 16, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi koštalo farbanje ovog motora? Ne bih neke svemirske boje i šare, već naprotiv, nešto sasvim jednostavno. recimo, mat siva???? Ima li neko taj podatak? Hvala Ako toga ima na sajtu, neka mi neko samo prosledi adresu, hvala Ovdje u mom kraju bi lakiranje kompletnog motora i izrada novih naljepnica bila u regionu 150-180 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...