vujo032 2796 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Polovne Polo pantalone 48 -50 Pharao adventure M Moram da napomenem da sam ja 166/70, i da su mi knap, pa i pomalo tesne, zato mislim da su ove pantalone model koji bi više odgovarao lepšem polu. http://www.kupujemprodajem.com/POLO-pantalone-M-48-50-Pharao-adventure-960119-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Još poneka fotka: I forumski popust, tj nova cena : 2300 din! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Piše gore 166 cm/ 70 kg Vidi se na fotkama da su mi nogavice predugačke, ali sam se jedva uvukao u njih. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 15, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su bile na probi, i sada su ponovo aktuelne, a pored njih na Limundu ima i nešto od obuće: http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/CIZME-BAJKERSKE-41/3432886 http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/POLUDUBOKE-BAJKERSKE-CIZMICE-CIPELE-/3432958 pa eto čisto da se zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ajde izmeri taj obim struka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 15, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan 98 obim struka, s`tim što moše da se smanji na čičak trake sa strane. (Jovane imaš p.p) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Otišle pantalone! Dečko došao motorom iz Kg i otišao zadovoljan, a i meni je drago jer su mu kao salivene: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan vredelo je dolaziti za CA i isplatilo se.vise sam zadovoljan gostoprimstvom nego pantalonama,jednostavno ne znam sta da kazem osim "svracam sledeci put opet ako budem u prolozu sigurno" pantalone su super,zadovoljan sam,izgleda da sam ja uspeo da udjem pored svih ostalih .vidimo se jos neki put,POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...