Scapolo 117 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, trebaju mi viljuske za budzenje tj za copera.. treba mi neki model koji zovu SPLITER.. SPLINTER ili nesto slicno neznam tacan naziv ...sto duze to bolje.. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti SPRINGER tj Springerica ali ona se ne kupuje no pravi Na taj nacin,dok gradis svog copera ugradjujes i deo sebe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK..Hvala...ali ja bih da kupim vec gotovu ako neko ima.... naziv teme je Kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od intrudera, ali nije springer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam od DR750 ona je dugacka i jaka,ima i tocak 21col Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...