Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki B-KING napokon!!!

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ne znam, ali mi je taj B-King tako dobro izgledao kao prototip, a tako cudno kad je izasao stvarno... Rekao bih da je nekako bleda kopija koncepta.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Cubric

A pa to je vec nesto drugo, meni onaj na prvoj slici nije ni izgledao kao nesto sto moze da se vozi, da budem iskren. Jedino mozda nisu bas morali onu masku da menjaju onoliko, mada verovatno da postoji razlog zbog cega je tako.

• U prolazu, 5 postova

Lepo je videti kako i kod nas naked motori dobijaju popularnost. Nije zato sto ih ja volim nego zato sto su stvarno najbolji, za nase uslove i gradsku voznju. Moj favorit je ispred svih novi street triple, premda imam speed triple, ovaj novi mi je prirastao srcu. ima malo i starinskog fazona, nije sve ni u svemirskom izgledau/ Premda suzuki je takodje bez premca, ovaj model, kao i novi V-max, sa njim definitivno nema greske. Doduse i triumph je triumph pa cu ostati na njemu jos neko vreme, ipak 3 cilindra su 3 cilindra, jos kad englezi naprave.....

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pa ne kazem da je Truimph los, nisam merodavan da sudim jer ja znam samo za nekoliko njihovih modela, Daytonu, Speed triple, trenutno ne mogu da se setim vise nijednog.Ali nije to motor za koriscenje po nasim džadama i u nasim uslovima...Izvinite za OFF, morao sam malo da se ispravim da ne uvredim vlasnike Triumph motora.

• Svrati ponekad, 105 postova

Meni se licno jako svidja kako  izgleda sto kaze @ Scarface topovi od auspuha kao neko ludilo iz filma Matrix ,i verujem da je jako udoban i da se lako vozi kao b king 600, sedis opusteno nisu kao u raketi  ;D glava dole dupe gore  ;D.......

Samo ta snaga , brzina koju razbija a bez vizira...................

• U prolazu, 89 postova

Stariji brat je vrh!!!Nema me sad cesto na forumu jer sam cesto napolju ali cu to da iskoristim pa da ga na nekom sajmu uslikam i kad ga vidim uzivo prenesem utiske.Inace verujem da je sto se tice voznih osobina sigurno dobar.BTW posto vidim da se ovde pojavilo jos "ponosnih vlasnika GSR" neka prenesu oni kakve su ocene za "mladjeg" brata 600.Ja posle skoro godinu dana za moj mogu da kazem:upravljiv motor,lagan za voznju,moze da dobro povuce,izgledom mu je tek skoro mozda dobacio novi Hornet-video sam ga uzivo i nisam ostao ravnodusan, a mane su sto vec preko 140km/h meni duva kao na vrh Kopa(sto cu uskoro resiti prednjim vizirom-ali samo za putovanja da se ne kvari izgled)i ne znam da li je primeceno(cosmossat gsr 600) retrovizori tada pocinju da tresu tako da se ne vidi jasno odraz u ogledalu.Nadam se da kod B king-a tih ipak sitnih nedostataka nece biti.Pozdrav za sve GSR-ovce

Koje ti je boje motor?

Video sam i slikao novog Horneta na trajketu drvnik - hvar, i neku kawu isto na tu foru 750 kuba , odlicna je :) ali suza je suza..........

Nisam primetio to sa retrovizorima .........od 14 juna napravio sam 5450 km , i prezadovoljan sam ......

Cim izadjem na auto put  a predjem 160 opasan problem sa vetrom , dok sam ga na ravnici ade bojane ispruzio do 225 km i nisam imao osecaj da toliko nosi ......Moj drugar je vozio 230km u italiji ali sam procitao  na forumu da je nekui lik iz Bjelog polja isao na 242km sa nasom masinom od 100 konja ........

sto se tice vizira gledao sam u  euro sumaru katalog  ima 3-4 vrste, i onaj koji je najveci i meni njalepsi je oko 360 eura dok je cena istog u nemackoj 200  ???

Koji vizir ces uzeti ? Jel preko euro sumara ili?

• U prolazu, 89 postova

Moj je plavi isto kao tvoj,ako sam dobro video na slikama.Sto se tice trešenja obrati pažnju pa ćeš da vidiš.Nije da ne može da se vozi ali više volim kad imam čist pregled iza mene.Za vizir ne bih nikakav originalni,pravo da ti kažem sve tri Suzukijeve varijante su mi ružne.Na internetu sam našao Givi,oko 95 evra košta.Imaš ga na www.givi.it,nađi GSR 600.A ovaj drugi je malo neobičan,od firme puig,ima ga na www.puig.tv pa na sredini "naked new generation" već ćeš prepoznati,inače košta oko 130evra.Hajde pogledaj baš me interesuje tvoje mišljenje,i sam sam u dilemi koji da uzmem.Inače na Givi-sajtu piše da je uvoznik za Srbiju Trion motors,Vitezova Karadjordjeve zvezde 5-7,Beograd,a da je zastupnik za Puig Markos,Zmaj Jovina 50,Kikinda,e sad za cene ne znam da li su kod nas iste ali može da se nazove pa da se pita.

Hm pogledao sam , ovako meni se vise svidja drugi  vizir sa http://www.puig.tv/ , ima ostre ivice  lepsi je  samo mislim da je manji ,najvisi deo mu je do gornjeg dela nosaca retrovizora dok je prvi vise obao kao jaje ali je veci dosta i vise stiti , recimo gornji deo vizira dostize gotovo do polovine retrovizora.....

za nijansu mi je lepsi ovaj drugi visi,sta znam.............mada visir sluzi da stiti od vetra  tako sam za ovaj prvi  od 95 eura .......

Uzimam i ja neki od ova dva , batalim euro sumar i 400 eura koje moram dati za onaj kiborg vizir

Ajde da se dogovorimo da uzmemo zajedno to ? Kako narucujes ? ili da vidimo imaju li ovi u beogradu sta i koje su cene.........

• U prolazu, 89 postova

Tako sam i ja mislio jer verovatno cu ga imati na motoru samo kad idem na neki dalji put a ne stalno.Za stalno drzanje je bolji onaj Puig-ov ali je i skuplji,a samo za put se i meni cini onaj Givi-jev.Sto se tice narucivanja ja sam trenutno preko sluzbeno i bicu odredjeno vreme pa cu ja to ovde i kupiti jer je kod nas sigurno skuplje,iako prvo treba nazvati i pitati.Javi cene ako budes zvao.

@darkside nalozio si me za taj vizir tako da sam malo pre usao u kuci na givi vizirom  za gsr 600, e sada ne znam da li sam ga kupio sto je stvarno dobar ili zbog one ribe sto radi tamo  ;D

Uzeo sam vizir u  yu biznis centru , a kit za montazu u mirijevu

kako god veceras cu ga montirati i sutra u probnu voznju sa njim,auto put  i pun gas :) , pa javljam utiske .......da li zaista vredi ili i dalje vetar baca glavu levo desno :)

ako uspem da ga montiram  ;D

Vizir je namontiram i licno mi se jako svijda kako izgleda sada motor  , mislim da ga necu skidati u skorije vreme, znaci to je i isti identican kao sa web sajta givi-a

Jedina  mana  po meni  je sto se ne moze gledati kroz njega ,nije providan  a utiske  o efektu zastite od vetra tek sutra kada izadjem na auto-put u  full opremi.Znaci u  pognutom stavu  pri vecoj brzini kaciga mora da viri desetinu santima iznad njega tacno u tom nivou da se moze videti put .........

iskreno se nadam da ce taj vizir dosta ublaziti udare vetra i da ce  samim svojim oblikom vetar prebacivati preko ...........

bolja je varijanta providan vizir jer se mozes sasvim sagnuti ...........ali mislim da to givi nema u ponudi ........

Inace vizir se moze montirati na dva ugla manji i veci nagib ............

pozdrav gsr-ovci

Upravo sam usao sa probne voznje :)

Probao sam ga , na 180km/h, znaci na rezervoaru ne sme biti nista  ,nikakva torba ili bilo sta sto bi sprecilo grudi vozaca da totalno legnu na rezervoar ,znaci potreban polozaj kao za trkalicu........I glava skroz dole i  vizir stiti potreban deo ........udari vetra se u velikoj meri smanjuju !

Znaci  ja sam probao motor na 18 stepeni u  3 ujutru kada sam se vracao s posla ...........

mada po danu - lepsem vremenu mislim da bi se udari vetra osecali jos manje ,jutros je bas hladno i vetar duva i ovako................

Samo ponovaljam velika mana je sto nije providan ,ovako mi se cini kada se zabodem dole da mi smanjuje preglednost , a  sto se tice estetike , ja sam odusevljen , motor deluje mocnije , ne oseca se toliko vise ona praznina prednjeg dela koje nosi nas motor .....

Mogu reci da je vizir za gsr  potreban SAMO za voznju preko 150-160km/h  koja se razvija na autoputevima , ako ne planirate da ga tamo vozite , zaista nema potrebe za tim  jer se tek na toj brzini i u polozaju meni malo tezem za voznju oseti zastita vizira .......

Jos jedna mana recimo , pomenuo sam gore koji je polozaj za voznju potreban , znaci ako imam putnu torbu koja ide na rezervoar  nema sanse da se namestim kako je potrebno ......mislim da vizir nece biti od koristi .........

Znaci torbe nazad  i glava na salt tablu ..........znaci odmah uz vizir narucite i set  torbi za gsr koje se kace nazad ...........

Nadam se da sam vam malo pomogao u odluci ......., inace na hvaru sam video nebo plavi providan vizir koji je jos veci od ovoga i ide iznad retrovizora  , motor je bio parkiran mislim ita table.........e taj je jos bolji za zastitu samo malo ruzniji  ;D

Cim moja draga dodje s puta i  donese fotoaparat zakacicu neku sliku .........

btw ja sam u Beogradu , ko je raspolozen da plati pice u zamenu za divljenje mom vizru ja sam tu  ;D ;D ;D

• U prolazu, 89 postova

Ej cisto da ti javim nasao sam i nesto svetliji,zatamnjen,isti model GIVI.Cak je nesto jeftiniji od tog crnog.Tako da cu poslusati tvoj predlog i naruciti taj.Cim stigne javljam kakav je.Pzz

• U prolazu, 89 postova

lako je tebi ti imas vizir...ups ali ne mozes preko 160km/h!  ;)

O B-king-u vise ovih dana kad ga "snimim" uzivo pa postavljam slike.Inace na jednom austrijskom sajtu ovih dana prvi put su ga testirali i snimili kratak video.Evo link: http://www.1000ps.at/testbericht-2225041-Suzuki_B_King

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

I u Eurosumaru imaju dva komada (u obe varijante boje) izlozena... Sunce ti je*em kolika je to grdosija...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja