garabin 6 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Napokon je izashao u serijsku proizvodnju dugo cekani B-KING >>> http://www.suzukicycles.com/Products/GSX1300BKK8/Default.aspx <<< i cim dobijem loto kupujem ga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, svaka im čast! Mada mi nekako djeluje spljošten ili sprčen na prednjoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 15, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, svaka im čast! Mada mi nekako djeluje spljošten ili sprčen na prednjoj strani... A u stvari ružan je ko noć.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 15, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Shta ja znam...meni je gotivan zato shto je tako "ugly".. ;D Samo mu fali "Sudija Dred" na njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, mene podseca na neku zver i tako mi opako deluje da sam lud za njim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nije mi... U poredjenju sa Benellijem TNT izgleda jako mlak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 15, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan toliko je ruzhan da mi postaje simpatichan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi pre uzeo TnT Cafe Racer... Mozda zbog njegove namene! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh Benelli je dosta lepsi...mada ni suzuki nije za bacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nije mi... U poredjenju sa Benellijem TNT izgleda jako mlak. Da, kao sto su mu i svi troskovi pocev od cene do ulaganja veoma mlaki u odnosu na TNT.Benelli je egzotika, nije to za voznju po nasim drumovima...Bas brutalno izgleda Suzana...Meni se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao da ce da pukne od snage...steta sto je MV Agusta za jedan svoj model upotrebila rec BRUTALE, ovaj bas odgovara opisu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je nema sta to ili gsx-r 750 sledece samo ovo bez vizira , hm ..................ja na 600 imam problem od 170 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi pre uzeo TnT Cafe Racer... Mozda zbog njegove namene! ;D Dobar vic - mislim ta razlika u nameni ovog ili onog... TNT izgleda do jaja ... ... smešno prema Suzani... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan JBG za mene je cifra malko mnogo velika pa cu ipak cekati taj jbni lotto. Valjda ce do shezdesete stici i ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni izgleda do jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Tebi Djuro sve što nosi naljepnicu Zuzuki izgleda do džadža... ;D ;D ;D ;D NHF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan :o ;D v-MAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan naked busa, njam njam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam uzivo da ga vidim, jer po slici bih rekao da je dosta masivan... brutalan. e sad, koliko moze bit upotrebljiv motor sa takvom zadnjom gumom ??? evo vidjecemo vrlo brzo nadam se inace je malko slabija masina od danasnje Buse, koliko mi se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa isti motor, mozda je mala razlika, zrtvovano malo snage za vise obrtnog momenta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Avgust 17, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je onaj B(e-a)-King ljepši od V-Max-a... Bez uvrede, ali su je usrali na više mjesta, dok Suzana ima samo prednji kraj prenatrpan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 17, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa oba su dizajnirana da izgledaju mocno i okrutno, vecini ljudi su previse agresivni...Al da provozas V-max po gradu ne bi se okrenuli ljudi, a?Ja tako pricam da ne volim kros, ne volim enduro, pa kad vidim neki blenem ko tele u sarena vrata.Svaki motor je lep...Na svoj nacin.Ipak, sto se tice dizajna u ovom slucaju...Suzuki je Suzuki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oba su dizajnirana da izgledaju mocno i okrutno, vecini ljudi su previse agresivni...Al da provozas V-max po gradu ne bi se okrenuli ljudi, a?Ja tako pricam da ne volim kros, ne volim enduro, pa kad vidim neki blenem ko tele u sarena vrata.Svaki motor je lep...Na svoj nacin.Ipak, sto se tice dizajna u ovom slucaju...Suzuki je Suzuki ;D Ih bre zemljak sto si ti zapeo sa tim suzukijem... Salim se, o ukusima se ne raspravlja, meni licno ovako na slikama bas i ne izgleda nesto. Ali kad sam video ovu novu V-max u MM-u, samo sam zinuo k'o tele. Kako izgleda bajk, bruka! Da mi je samo da cujem zvuk tog motora, uhhhh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ponosan sam shto vozim suzuki ;D ;D ;D Premocan je... Dao bi levi bubreg za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, jesam zapeo za Suzuki domacinski.Video ima njih dosta koji furaju ono "Honda je Honda" pa reko da krenem malo i ja sa Suzom. Šala, ali ja sam stvarno takav...Kad zabrazdim za nesto...A aj kazi iskreno, da vidis B-King jel ne bi zinuo?Njegov zvuk ne valja?Ma nema sanse, kao sto rekoh mi bajkeri smo ti ko mala deca, samo nek ima dva tocka i nek se daleko cuje i nama je to lepo, prelepo i jos ocemo i bubrege da dajemo... (doduse ja bi moj dao samo za Suzuki) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...