stilgar 1275 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...zuki_125_tsr/#4 prvenstveno zamena, ako ima neko neki visak:) prednost enduro, mada ni gs500 ili vf nije za podceniti. Jedini razlog ove akcije je sto je zena napokon pristal da ide samnom na moto skupove a na ts-u nije bas zgodno za sredovecni par:) vise je za omladinca nekog:) Dakle ako neko ima neki od pomenutih motora i menjao bi se eto prilike moze i neki dogovor. (imam dosta dobrog hardvera kompjuterskog). Skuteri me ne znimaju, auto imam. stilgar 063 318129 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 12, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan BAs lep TS, i moj bivsi je bio zut Steta sto je samo 125 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan lep je lep ali nece baba na njega:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje. motor ce moci da se vidi uzivo u subotu na akciji dajemo krv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan a sta ce ti baba na motoru na skjp sa ts om pa trazi nesto za zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan zamena i prodaja nije vise aktuelna suzuki se zamenio:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...