Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup ZLATIBOR 17.18.19. avgust

Recommended Posts

Guest Beli

Dodjite bre na Tibor. To je moj rodni kraj. Mmmnnnooogggooo je lepo a i zdrav vazduh a i dobri ljudi ERE sigurno necete pogresiti!!!

Da,samo sto susret ne prave ERE nego Highlander!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Evo brate ja krecem sutra ali autom jer mi je motor vec tamo (kod matoraca) pa se vidimo gore (bice malo prodaje nalepnica). Vidimo se!!! Ako nekome treba nesto od stvari da se ponese gore neka se javi sutra do 12:00 na 065/222-34-33

• Drug član, 1414 postova

Ja odlozih odlazak na more zbog Zlatibora. Meni treba da se odnesu neke (sve) stvari ne samo do zlatibora, vec i na more ::) Sve ce to moj konjic preneti bez frke, a nadam se da ce i mene da prihvati, evo vec ga molim i uvlacim se (sipam ulje, menjam sajlu, lickam i izgleda da ce prihvatiti) :D Momci, vidimo se dole, a ako se nekom uklapa termin subota oko 10.00 nek se javi da idemo zajedno (vazi za nas "sporace" 80-100 i poneeeekad 120kmh). Vidimo se "planinari", da ne odu svi u "ravnicare", Bijeljina ;D

Guest Beli

Svi ljudi iz tog kraja su ERE a OK su i likovi iz Highlander - sa. Raspitaj se malko bolje ko su i sta su ERE.

Svi ljudi iz uzickog kraja mogu samo biti Ere,a kad napises ERE onda automatski navodis odredjenu grupu,tj moto klub!

• Drug član, 1414 postova

JA polazim ujutru (subota), a mesto je kad se skrene sa magistrale kod table "zlatibor"  desno, pa odmah posle pumpe levo. Lako je naci. Vidimo se ;)

• U prolazu, 3 postova

Ja sam danas stigao sa Zlatibora,bio u Petak na Subotu,nije bilo lose,samo je malo kisa pokvarila utisak,ali se popodne razvedrilo,sve u  svemu ja sam zadovoljan!

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

evo ljudi stigoh ja sa mora pa cu za par dana postaviti neke slicke jer sam sada na netu preko phon-a. Bilo je super samo su breakersi razocarali. Izdrndali nekih 30 -40 min i to je to a znam pouzdano da su uzeli dobre pare.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja