garabin 6 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode. Ide li neko na moto skup 17.18.19. avgust Highlander – Zlatibor????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 15, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi se baš dogovaramo, dobri su izgledi da ćemo ići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite bre na Tibor. To je moj rodni kraj. Mmmnnnooogggooo je lepo a i zdrav vazduh a i dobri ljudi ERE sigurno necete pogresiti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Avgust 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite bre na Tibor. To je moj rodni kraj. Mmmnnnooogggooo je lepo a i zdrav vazduh a i dobri ljudi ERE sigurno necete pogresiti!!! Da,samo sto susret ne prave ERE nego Highlander! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Svi ljudi iz tog kraja su ERE a OK su i likovi iz Highlander - sa. Raspitaj se malko bolje ko su i sta su ERE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan POD 1, VODORAVNO, 3 SLOVA: Uzicanin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Narode ide li neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo brate ja krecem sutra ali autom jer mi je motor vec tamo (kod matoraca) pa se vidimo gore (bice malo prodaje nalepnica). Vidimo se!!! Ako nekome treba nesto od stvari da se ponese gore neka se javi sutra do 12:00 na 065/222-34-33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlozih odlazak na more zbog Zlatibora. Meni treba da se odnesu neke (sve) stvari ne samo do zlatibora, vec i na more Sve ce to moj konjic preneti bez frke, a nadam se da ce i mene da prihvati, evo vec ga molim i uvlacim se (sipam ulje, menjam sajlu, lickam i izgleda da ce prihvatiti) Momci, vidimo se dole, a ako se nekom uklapa termin subota oko 10.00 nek se javi da idemo zajedno (vazi za nas "sporace" 80-100 i poneeeekad 120kmh). Vidimo se "planinari", da ne odu svi u "ravnicare", Bijeljina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Avgust 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ljudi iz tog kraja su ERE a OK su i likovi iz Highlander - sa. Raspitaj se malko bolje ko su i sta su ERE. Svi ljudi iz uzickog kraja mogu samo biti Ere,a kad napises ERE onda automatski navodis odredjenu grupu,tj moto klub! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan i ko kad ide ,gde se to tacno nalazi,ja bih mogao da dodjem u nedelju jer radim u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 17, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan JA polazim ujutru (subota), a mesto je kad se skrene sa magistrale kod table "zlatibor" desno, pa odmah posle pumpe levo. Lako je naci. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mocha 0 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas stigao sa Zlatibora,bio u Petak na Subotu,nije bilo lose,samo je malo kisa pokvarila utisak,ali se popodne razvedrilo,sve u svemu ja sam zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mocha 0 Napisano Avgust 19, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze kako su otprasili Brejkersi sad u Subotu na Zlatiboru,meni je krivo sto sam morao da se vratim u Subotu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Avgust 20, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan dajte neku fotografiju sa skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi stigoh ja sa mora pa cu za par dana postaviti neke slicke jer sam sada na netu preko phon-a. Bilo je super samo su breakersi razocarali. Izdrndali nekih 30 -40 min i to je to a znam pouzdano da su uzeli dobre pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...