Rolle2010 480 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bondalero hvala ti! Do sad sam kampovao samo na planinama u divljini pa nisam siguran da dobro kontam cene za kamp, pa te molim samo da mi potvrdis da li sam dobro shvatio cenovnike za kamp. Ako idemo devojka i ja motorom u kampu placamo za dve odrasle osobe i sator a ne samo za sator? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano April 24, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bondalero hvala ti! Do sad sam kampovao samo na planinama u divljini pa nisam siguran da dobro kontam cene za kamp, pa te molim samo da mi potvrdis da li sam dobro shvatio cenovnike za kamp. Ako idemo devojka i ja motorom u kampu placamo za dve odrasle osobe i sator a ne samo za sator? Tacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano April 24, 2014 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisu kampovi nista jeftiniji nego da iznajmite sobu, neki ljudi jednostavno vise vole kampovanje. Ja licno mislim da su cene kampa preterane. Volim i ja kampovanje, ali kad uz kampovanje mogu i da ustedim, za iste pare bi uvek pre izabrao sobu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 24, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje su cene soba ili apartmana na Tasosu jednostavno se nismo interesovali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 25, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ve ste najzasluzniji sto ovo leto idem na Tasos Bas nam drago! A ovog leta, kao sto rece moj lavli hasbnd, i mi 99,99999%....pravac Tasos!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 25, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je red da Vas citamo opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo bili vec na Tasosu 2012. godine doduse preko agencije i autobusom. Ovog puta su nam finansije problem pa sam samo zbog toga gledao kamp kao potencijalno jeftinije resenje(inace volim da kampujem ali devojka ne voli zajednicke toalete). Aco na koji nacin trazis sobe ako je slicna cena. Dole na licu mesta, preko neke agencije, ili preko nekog sajta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano April 25, 2014 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao preko booking.com ekstra studio sa lcd tv-om, klimom, kuhinjom, velikom terasom, novogradnja, 150m od plaze u Potosu za 310e za dve osobe za 11 nocenja. Losiji smestaj moze i jeftinije da se nadje. Kako sam gledao agencije u predsezoni daju sobe po 6e po osobi, problem je samo sto ne znas koju i kakvu sobu ce da ti daju dok ne odes tamo, a i te jeftine varijante su uglavnom vec rezervisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje za Bandolerose a i sve ostale koji su kampovali na Tasosu, nemam previse iskustva u kampovanju, tj nikad nisam kampovao na moru, ovo ce mi biti prvi put, ici cemo u Julu, imam dvoslojni sator, spavacemo na Intex velikom duseku, NEGO, interesuje me kakve su noci tamo, posto sam video na slikama da ste nosili vojnicke vrece za spavanje, da li vam je bilo ok u njima, tj dali ste se kuvali ili je bilo bas kako treba? U nedoumici sam, imam vrecu otprilike istih karakteristika, a imam i manju to jest tanju pa, neznam da li da ponesem deblju ili tanju vrecu, a frka mi je sa prostorom, vise bi mi odgovaralo onu tanju da ponesem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 22, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje za Bandolerose a i sve ostale koji su kampovali na Tasosu, nemam previse iskustva u kampovanju, tj nikad nisam kampovao na moru, ovo ce mi biti prvi put, imam dvoslojni sator, spavacemo na Intex velikom duseku, NEGO, interesuje me kakve su noci tamo, posto sam video na slikama da ste nosili vojnicke vrece za spavanje, da li vam je bilo ok u njima, tj dali ste se kuvali ili je bilo bas kako treba? U nedoumici sam, imam vrecu otprilike istih karakteristika, a imam i manju to jest tanju pa, neznam da li da ponesem deblju ili tanju vrecu, a frka mi je sa prostorom, vise bi mi odgovaralo onu tanju da ponesem Obavezno putopis, narocito sto ides sa 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 500ccm je sasvim dovoljno za svaku vrstu avanture pa i Bondolerosi su prvi put isli na Tasos sa 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da 500ccm moze do Tasosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 22, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 500ccm je sasvim dovoljno za svaku vrstu avanture pa i Bondolerosi su prvi put isli na Tasos sa 500ccm Znam ali interesantnije je citati takav putopis, barem meni, na to sam mislio A da je dovoljno, i vise od toga sta sam sve video na adv rideru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10484 Napisano Maj 22, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, kog datuma planirate da krenete na Tasos? Moja bolja polovina i ja razmisljamo takodje da ovog leta odemo do Tasosa. Licno,vise volim putovanje kad mi je poznat motor u retrovizoru ili na horizontu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, kog datuma planirate da krenete na Tasos? Moja bolja polovina i ja razmisljamo takodje da ovog leta odemo do Tasosa. Licno,vise volim putovanje kad mi je poznat motor u retrovizoru ili na horizontu. ako si mislio na nas neznam jos tacno, negde sredinom jula mozda malo pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 23, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U nedoumici sam, imam vrecu otprilike istih karakteristika, a imam i manju to jest tanju pa, neznam da li da ponesem deblju ili tanju vrecu, a frka mi je sa prostorom, vise bi mi odgovaralo onu tanju da ponesem Biće vam dovoljna ta vreća sličnih karakteristika, isto važi i za 500 ccm Nego, u kampu podigli cene za 20 centi po danu za šator Uživajte i po povratku da nam prenesete utiske, pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Maj 23, 2014 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan stvarno vec mi bilo neverovatno da ne menjaju cene 3 godine, i onda vidim na sajtu da su digli 20 centi, extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10484 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, kog datuma planirate da krenete na Tasos? Moja bolja polovina i ja razmisljamo takodje da ovog leta odemo do Tasosa. Licno,vise volim putovanje kad mi je poznat motor u retrovizoru ili na horizontu. ako si mislio na nas neznam jos tacno, negde sredinom jula mozda malo pre Srecan Vam put i dobar provod! Mi cemo posle 15 Avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da 500ccm moze do Tasosa A, biciklom može ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 3, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, kog datuma planirate da krenete na Tasos? Moja bolja polovina i ja razmisljamo takodje da ovog leta odemo do Tasosa. Licno,vise volim putovanje kad mi je poznat motor u retrovizoru ili na horizontu. ako si mislio na nas neznam jos tacno, negde sredinom jula mozda malo pre Srecan Vam put i dobar provod! Mi cemo posle 15 Avgusta. Hej drugari ocigledno da cemo se izgleda svi videti tamo ovog leta .....jer mozda i mi u avgustu odemo....premda se to kod nas do zadnjeg dana ne zna i menja ....no, nama se odavno pokazalo da ovakva nasa spontanost radja carobna iznenadjenja i budi uvek novu inspiraciju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Ееееееех, лепе успомене сте ми пробудили на тасос, добри путеви и природа, уживање, ко није био препоручујем вожњу на ту дестинацију 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam do 5. strane i samo cu reci da umesto do Atine, ovog leta idemo na Tasos. izmedju 15. i 20. jula krecemo, 2 para, 2 motora. Taj vas kamp izgleda vise nego privlacno, ako neko bude tada na Tasosu svratite na pivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Jun 10, 2014 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam na tasosu, prelepo je. Tako cisto more nikad nisam video, a imao sam zadovoljstvo da budem sa boljom polovinom, jedini na Vathi plazi koja je kao iz filma plava laguna, tesko se stize do nje, ali vredi. Atmosfera je kao na tropskom ostrvu, pesak kao brasno, ludilo. I ostale plaze su extra, tasos me odusevio, a tek sam treci dan ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Jun 10, 2014 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto, preporucujem put preko bugarske, preko banskog, odlican je i zanimljiv za voznju, posebno motorom, a i autom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 11, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znači vi ste otvorili sezonu Uživajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...