BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Priblizava se start nove avanture od 23.09 - 01.10.2011 Ovaj put sam resio da izbegnem malo vremenska iznadjenja koja su me ove godine vec dva puta na mojim putovanjima kroz Alpe pratila i bezim u malo vremenski pouzdanije krajeve Evrope, tacnije u spanske i francuske Pirineje. Odlucio sam se, da ovaj put ostavim moja tri motora u garazi i da ne gubim vreme u beskrajnom putovanju autoputem do zeljenog cilja, koje bi mi ladno oduzelo 4 dana u dolasku i odlasku, posto imam samo 8 dana vremena na raspolagasnju. Moj komsija Holger i ja startujemo 23.09 avionom za Barcelonu. U Barceloni nas cekaju 2 motora, 1 x BMW 650GS za Holgera, a ja sam se odlucio za BMW R1200GS. Povratni let je potvrdjen, a i motori su vec iznajmljeni ovde: http://www.imtbike.com/ Tura bi trebala da se odvija otprilike ovako: Petak 23.09. Start 13.25 h avionom za Barcelonu, stizemo u Barcelonu u 15.30h, uzimamo taksi i pravo do imtbike.com Preuzimanje motora do 19:00 h, lagana voznja po Barceloni i klopa u Olimpiskoj luci, uvece do hotela koji smo rezervisali: Subota 24.09 put nas vodi oko 350 km do Andore gde ce mo i nociti. Nedelja 25.09 iz Andore pravimo krug, koji ide prvo u francuski deo Pirineja, pa u spanski deo i nazad do Andore. Ponedeljak 26.09 Andora - Saint-Lary-Soulan http://www.wat.tv/video/saint-lary-soulan-vallee-aure-sn1o_2h5wb_.html Prenocista za 2 dana smo knjizili ovde: http://www.tvtrip.fr/saint_lary_soulan-hotels/mercure-saint-lary-3 Utorak 27.09. francuski deo Pirineja Sreda 28.09 Saint-Lary-Soulan voznja do Boltane u spanskom delu sa obilaskom nekoliko jezera u tom kraju Prenociste za sredu i cetvrtak smo knjizili ovde : Cetvrtak 29.09 Boltana i okolina Petak 30.09. nazad do Barcelone i predaja motora do 19:00 h, vecera, nocenje u Barceloni Subota 01.10. avionom nazad kuci Ispalanirana ruta je oko 2200 km duzine i vodi nas preko divnih predela spanskih i francuskih Pirineja.... Putopis sledi......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au Milane sta nam radis!Mene to ceka sledeceg juna,bar jedan deo toga puta. Srecam put i javi nam kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala, bice slika i filmova od svake krivine A i vreme ce izgleda da nas posluzi ovaj put http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhersage/16_tagesvorhersage/?id=AD0AN0001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put je predvidjen za Nedelju 25.09.2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bili i proveli se ludo.... Putopis sledi kada pocne da pada sneg..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video slike,uhhhhhh,postavljaj to da i drugi uzivaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...