Bandolero 1266 Napisano Septembar 16, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj što bi mi išli sa vama.... Na žalost em se istrošili, em rintamo, em sve.... Želimo vam lep provod i da znate unapred vam zavidimo.... Joška razvaljuj tamo Pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6279 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Znajući Jošku i njegov gulaš, ne sumnjam u vrlo visok plasman (pobedu). SREĆNO!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Glavna domačica Veronika i domačin Mišo vas očekuju i sve što treba njima se obratite a ja ču vas dočekati (Powered by frubar.net) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvari spakovane, još ja da se okupam, obrijem i uredim i ujutro akcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan evo i napismeno da potvrdim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srđane, šta voziš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi QM250 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 16, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jebote, ko deca smo, noć pred ekskurziju , a sutra ujutru , a kada stignemo , a nakon toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 16, 2011 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan U to ime sam i motor danas oprao nakon 3 meseca za 100din ovde u NS samoposluzenje, za 50din topla voda i "vosak", i posle ispiranje i konzerviranje Kad ste od prilike u Sremskim Karlovcima oko 11? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i meni je "prvi put" na zvaničnoj BJB vožnji, ako ne računam onu kraću kroz grad, kada je u maju bila akcija davanja krvi. Verovatno neke od vas znam od tada iz vidjenja i obrnuto. Biće mi baš drago da upoznam još ljudi :jee1: Prepisujem i dopisujem onaj poslednji spisak: 1. Sashac,i njegova bolja polovina... 2. Lucky Vladano 3. mimi vinca + lepsa polovina 4. shvona + koleginica 5. Iron_Floyd <- mene ne cekajte u BG, ja cu vam se prikljuciti u Sremskim Karlovcima kad budete pravili pauzu 6. Usamljeni jahač + najlepša polovina... 7. caponord 8. Doktor Mabuze 9. Djansr 10. Dejan Intruder + Nadja Intruderka 11. Boki.64 12. VladaSD (obe polovine, leva i desna.....lepša ne može) 13. Unas Pozdrav svima, vidimo se u 9,30!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Donesite malo u nekoj šerpici, flašici da pobamo mi koji ne idemo ali iz sveg srca navijamo za Jošku!!!!! Najbolji si Joška!!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan vidim da pripreme uveliko teku. sobzirom da mi je prvi put da idem sa bjb ekipom, posavetujte me sta sve treba da ponesem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan jebote, ko deca smo, noć pred ekskurziju , a sutra ujutru , a kada stignemo , a nakon toga Covece, vidim ja poznat mi osecaj, al` ne mogu da se setim odakle... Bicikleto spreman, ja spreman, samo da se krene. Danas mi golubovi "nakitili" motor za srecan put. Cak sam poneo i onu vojnicku porciju da dam nesto avanturistickog duha izletu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve spremno i polako se mašina greje. Osećaj je , kao i uvek fenomenalan, adrenalin maksimalan. Idemo da uživamo u vožnji, hrani i druženju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Inace, sat sam navio na 8h... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan vidim da pripreme uveliko teku. sobzirom da mi je prvi put da idem sa bjb ekipom, posavetujte me sta sve treba da ponesem. Rezervnu majicu, možda gaćice kupaćice i puno dobre volje Nadam se da svi znate da je kolona organizovana, vozimo u cik - cak formaciji sa razmakom oko 10 metara između motora, nikako nemojte preticati u koloni, gledajte i slušajte uputstva vaših BJB Redara koji će nositi narandžaste prsluke i uživajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava, kako je Joška prošao? Kao da ste u kotlić propali. Hjeeee..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drz` se projo, na svadbi sam bio. Odlicno drustvo, jos bolje druzenje, ali mnogo se pogresilo u organizaciji. Sve je pocelo prekasno, i to za bar jedno 3 sata. Ovako, nismo mogli da ostanemo da bodrimo naseg favorita. Gulas koji smo pojeli je bio prvoklasan, mada su se neki koji su dosli posle mene na kazan zalili da ga je nestalo... Jedva cekam sledecu voznju, samo se nadam da ce trasa imati mnooooogo vise krivina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan "samo se nadam da ce trasa imati mnooooogo vise krivina! " sta se zalis, bilo je par krivina, cak i jedan kruzni tok. Da si hteo, mogao si po njemu da vrtis vise krugova, obaras u levo do iznemoglosti, a onda se okrenes u suprotni pravac, i lomis ga u desnu stranu . Da se prijavim, stigoh i ja kuci. Fotoaparat naravno zena zaboravila kuci pre polaska . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Fotoaparat naravno zena zaboravila kuci pre polaska . hohoho... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Septembar 17, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Fotoaparat naravno zena zaboravila kuci pre polaska . hohoho... докле год je мобилних не брини за фотоапарате Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvona 20 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, veliko hvala na prelepoj voznji i jos lepsem gulasu. Krenimo od pocetka. Skupljanje na pumpi Zmaj U putu E sad, neki kazu panonska depresija ali je meni nekako lepo... Bilo je dosta nasmejanih lica Pa dodje i malo krivina I zasluzeni odmor u Sremskim Karlovcima Zatim brzo do Kisaca i na posao Sunca je bilo taman A gulas, pa gulas nismo slikali... on se jeo... mmmmmmm... Povratak je isto bio prelep. Sve u svemu. Extra Vidimo se na sledecoj voznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bronza ljudi, bronza BJB Joška gulaš je osvojio 3. mesto. Slike malo kasnije, naša ekipa je bila najbrojnija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da počnemo.... Zmaj pumpa i pripreme za polazak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...