Rolle2010 480 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Odmah da se ogradim - posto sam skoro imao nesrecu, a glavni krivac je nestao sa mesta nesrece i verovatno necu nista naplatiti od cele te price a trenutno nemam para, potrebne su mi cene delova kako bih odlucio da li da pokusam da nadjem pare i sredim nekako motor ili da ga u sadasnjem stanju prodam i napustim celu moto pricu na neki duzi vremenski period, tako da bih Vas zamolio da ako neko ima trazene delove ili zna nekog ko ih ima i zeli da ih proda da mi kazu koliko bi oni kostali. Potrebni delovi su kompletna prednja viljuška ili samo donji trougao(pozeljnija je kompletna viljuska, ali naravno mogu obe opcije), nosac satova-oklopa, satovi i hladnjak. Opet napominjem da trazene delove ne mogu odmah da kupim, ali ukoliko prevagne opcija da popravljam motor verovatno bih to ucinio u narednih mesec dva. Motor je Kawasaki KLE, 1993. godiste. Naravno trazeni delovi trebaju da budu ispravni i celi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan moguce da imam ponesto od toga pokusacu da iskopam mislim da imam neki hladnjak i za taj trougao nisam bas siguran visdecu ovih dana pa ti javim pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hajde molim te, posto sam kako vreme vise prolazi sve blizi varijanti da prodam motor i ostavim celu moto pricu za neko srecnije vreme. Ako zanemarimo hladnjak, za ostale delove mi se nije niko javio, a sto je najcrnje hladnjak je najmanji problem jer je samo iskrivljen, ali ceo i trebalo bi da radi ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da žuriš sa prodajom, bitno da je sa tobom sve ok, polako, isplivaće delovi već od nekud i nastavićeš sa vožnjom ali ćeš biti oprezniji! Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi ove brojeve, možda nešto imaju što tebi treba! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70467-plastika-desna-bocna-za-kle/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...