papreni 3 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Veceras oko 20:30 u blizini sremskog jarka pogino je motociklista iz novog sada Fodor Isidor...bio je dobar vozac i uspesan takmicar u moto trakama.. Neka ti laka zemlja i široki putevi nebeski :-((( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru druže moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 4, 2011 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan uffffffffffff ostao sam bez texta...........Isidore druže moj neka ti je večna slava i neka su ti široki putevi nebeski..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Septembar 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan u jbt dva profesionlana vozaca poginuli u roku 24h.....strasni R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Neka ti je laka crna zemlja prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Strašno,inače bio je moj drugar i komšija.Još smo zajedno nameštali zadnje pločice na mojoj Yamahi,skenjao sam se ,neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 4, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se kako se ovo dogodilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja čuo od druga,u krivini i pri većoj brzini je udario direkt u auto koji je dolazio iz suprotnog smera,malo je išao više po sredini-beloj a i ovaj kolima je išao isto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. Isidora sam upoznao pre 12 godina kada smo zajedno poceli da vozimo trke. Covek koji je uvek imao osmeh na licu i koji je zeleo da iskoristi zivot u potpunosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan saučešće pordici i prijateljima zaista se osipamo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima, nek ti je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam mogao da verujem... Jos pre neki dan mi je doneo pakne i bas smo se lepo zajebavali i sprdali! Toliko mi je pomogao oko motora i sto se tice saveta i servisa... Stuzilo mi se kad sam cuo... Komso neka ti je laka crna zemlja i neka ti je vecna slava druze moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Stasna vest, ostao sam skamenjen. Bio je jedan veoma pozitivan lik, pun neke pozitivne energije, uvek nasmejan i spreman za salu. Pun zivota. Uvek sam voleo da ga sretnem i popricam sa njim. Naravno, uvek je to bilo oko klola i motora. Posle tih razgovora uvek sam otisao vedriji i raspolozeniji nego sto sam bio pre njih. Poslednji pozdrav komso. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici od drugara sa Detelinare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam Isidora,bio je dobar momak, uvek spreman na salu i pricu o motorima.Ne mogu da verujem da je poginuo.Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 8, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ovu pesmu su pustili na njegovoj sahrani,skenjao sam se, ne mogu da verujem da ga nema više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce.....................upoznao sam Isidora na trkama, pozitivan lik. Zao mi je........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...