peca indipendet 36 Napisano Septembar 24, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan slabo nesto se javljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan slabo nesto se javljaju pa ovoliko ce nas i doci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 24, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan EhEEj drugari, ko dolazi sutra 1.kataran 2.Šumi. 3. Scorpija 4. Kataran ( popodne ) 5. Drumskalisica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 24, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 1.kataran 2.Šumi. 3. Scorpija 4. Kataran ( popodne ) 5. Drumskalisica 6. Andreja (glavni i odgovorni) sa dva drugara i Yugom ili Sierrom 7. Lord Oblivion (Peđa, asistenAt), Honda CB400 Nego, moram vam reći da sam malo razočaran... Ko je ispratio na Jawa forumu, video je da sam dao sve od sebe da većina bude zadovoljna datumom i mestom okupljanja, sutra sam trebao da radim, dobio sam slobodan dan tako što sam danas radio od 6:00 do 22:00, sutra ću biti k'o leš... Poenta je u tome da je ta "većina" odustala i da će nas biti par na skupu... 14 stranica smo ispisali na JKS forumu I na kraju, nadam se da će se pojaviti bar dve Jawe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, ja postavio ovu temu, juce potvrdio da dolazim i nisam otisao . Majci se slosilo ( 83 godine, pati od visokog pritiska ), dok sam je odveo do lekara, vratio se - proslo podne, a i onda je nisam mogao ostaviti samu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 25, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan uvek nesto iskrsne prece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 25, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan uvek nesto iskrsne prece Ne uvek ali kad iskrsne treba ga ispostovati.Bice jos okupljanja a za ovo mogu da kazem da mi se svidelo i jedva cekam neku zajednicku voznjicu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, momci... Drago mi je zbog vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 26, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti "svaka čast", nego sledeći put da se pojaviš, jes' čuo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Obecavam...! I sad sam hteo ici ali nisam imao ni dinara... Plata tek 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kzloca74 2 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac, Markovac Motocikl: ČZ 175 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super šteta što nisi došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super šteta što nisi došao. kam gi slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 27, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72314-zajednicko-okupljanje-jawarosa-i-mz-jasa/page__p__1156973__fromsearch__1#entry1156973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja postavim neke slike sa okupljanja! I malo okolina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 29, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim lepo vam je bilo. Ako, tako treba iskoristiti lepo vreme dok s ga ima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...