vava 634 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Kako naslov kaze kupio bih par kakrika za 520 lanac treba mi 3 -4 komada 063 88 98 607 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam karike nove 15e,sa gumicama naravno,jedan i po clanak a mozda i vishe....ali sutra palim na more tako da tek za 9 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Druze hvala ti u svakom slucaju trzio sam polovne ako ko ima (moja greska nisam napisao) lanac mi je gotov za zamenu a imam veci lancanik pa sam hteo samo cisto da probam kako ce izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...