Zena za volanom 3 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500 E 1998 godiste, odlicno i redovno odrzavan tj mazen i pazen , presao 39000km. Za sledecu sezonu jedino sto ima od ulaganja su lanac i zubcanici koji kostaju cca 150e. Motor je crne boje, ima roll barove, zadnji kofer od 45l i ceradu. Cena je 1800e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za scoot 50ccm + doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta je scoot? Moze neka slika ili vise nekih informacija? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta je scoot? Moze neka slika ili vise nekih informacija? Pa scoot bi trebalo da je skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan OK al koji skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo cisto da napisem i ovde da ipak nisam zainteresovana za zamenu za skuter jer sam trudna i vise mi trebaju pare a ako ga i ne prodam bolje da stoji i da me ceka moj motor nego skuter. Takodje, kola vec imam tako da mi ni ta zamena ne odgovara... Ako bas neko hoce da menja za stan ili kucu e to je vec .... Salim se..... svima koji su ponudili zamenu zelim brzu prodaju kako bi sto pre dosli do svog motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...