kiki90 2 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan dolaze u obzir:Aprilia rx 50,Aprilia mx 50,Derbi Senda,Gilera...do 900 evra! pare placam odma! i da nisu stariji od 2003 godista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem moj motor pa ako si zainteresovan Keeway X-ray 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa vise bih voleo neki motor od marki gore navedenih,znaci:gilera ,aprilia,derbi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan ajde pisite nesto,ko ima takav motor kao sto sam naveo neka napise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar niko nema aprilio,ili derbi ili gileru cross na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Sachs X-road. Samo što je 125-ica. 2009. (god. proizvodnje 2006. ali sam ga ja kupio novog 2009. ) prešao 8000 Iskreno, mislim da bi trebao da razmisliš o minimum 125, pošto 50ica ne može da povuče ništa ozbiljnije. Menjaćeš ga za 6 meseci čim se malo naložiš na vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa uzeo bih prvo nesto od 50 ccm ,jer nemam polozenu A kategoriju...a kasnije kad polozim vedet cu onda sta cu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja razmišljao, ali sam se ipak odučio da odmah uzmem 125icu jer je 50ccm baš malo, to može da izvuče 5-6 konja max što je ok za skuter da se vozaš "od tačke A do tačke B" ali za bilo koji ozbiljniji motor kao što je enduro je smešno.Samo ćeš ga ganjati do daske svo vreme dok ti se ne raspadne Uzmeš lepo odma 125icu, odeš u autoškolu i uzmeš papire za polaganje i legalan si mesec dana, posle izađeš, položiš i miran si... A pritom uštediš nekih 100tinak eur, koliko košta ovlašćenje, ako polažeš na tuđem motoru. Vidi, razmisli, pišem ti ovo zato što sam i ja bio u istoj situaciji pre dve godine (za malo da kupim skuter ) a evo sad idem u sledeću klasu pa uzeo bih prvo nesto od 50 ccm ,jer nemam polozenu A kategoriju...a kasnije kad polozim vedet cu onda sta cu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan ok druze hvala ti na ovom savetu...razmislicu pa cu videt sta cu...! hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavkom 2 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: honda crf 450 gs450s Prijavi odgovor kao problematičan imam gileru smt 50 2004 god enduro registrovan u odlicnom stanju prodajem zbog kupovine veceg ako te interesuje javi se jedino sto je cena malo veca 1200e pozdrav..ako te interesuje poslacu ti slike..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan kada bih spustiti cenu,nasli bih neki dogovor ....ovako mi je skupo...mogu dati 950 evra najvise i komp pentium 4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi dajte neki motor moze i do 1000 evra samo da je kros i da je italijan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RILEkg 0 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali te zanima yamaha DT 2001 god u perfetnom stanju,a i cena dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan motor kupljen! Kupio sam Malagiti XTM 50 2007 godiste..motor je prelep i jako dobar! moze tema da se zakljuca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...