Jump to content

Moto Zajednica

kupujem kros ili enduro motor do 50 ccm

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650n

Imam ja Sachs X-road. Samo što je 125-ica. 2009. (god. proizvodnje 2006. ali sam ga ja kupio novog 2009.

) prešao 8000

Iskreno, mislim da bi trebao da razmisliš o minimum 125, pošto 50ica ne može da povuče ništa ozbiljnije. Menjaćeš ga za 6 meseci čim se malo naložiš na vožnju :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650n

Tako sam i ja razmišljao, ali sam se ipak odučio da odmah uzmem 125icu jer je 50ccm baš malo, to može da izvuče 5-6 konja max što je ok za skuter da se vozaš "od tačke A do tačke B" ali za bilo koji ozbiljniji motor kao što je enduro je smešno.Samo ćeš ga ganjati do daske svo vreme dok ti se ne raspadne :)

Uzmeš lepo odma 125icu, odeš u autoškolu i uzmeš papire za polaganje i legalan si mesec dana, posle izađeš, položiš i miran si... A pritom uštediš nekih 100tinak eur, koliko košta ovlašćenje, ako polažeš na tuđem motoru.

Vidi, razmisli, pišem ti ovo zato što sam i ja bio u istoj situaciji pre dve godine (za malo da kupim skuter :) ) a evo sad idem u sledeću klasu :)

pa uzeo bih prvo nesto od 50 ccm ,jer nemam polozenu A kategoriju...a kasnije kad polozim vedet cu onda sta cu! :D

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: honda crf 450 gs450s

imam gileru smt 50 2004 god enduro registrovan u odlicnom stanju prodajem zbog kupovine veceg ako te interesuje javi se jedino sto je cena malo veca 1200e pozdrav..ako te interesuje poslacu ti slike..pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja