bracabgd 893 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Затворен је већ мин 2 године, пробај овде 060 3005 969 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 349 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pedje u Ustanickoj mozda... Moto ricambi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Управо сам послао бр његов, али да га не рекламирам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bracabgd je napisao: Затворен је већ мин 2 године, пробај овде 060 3005 969 Ala sam ja u toku... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па добро 2 године ниси ни возио малтене, а и шта те брига Даре све завршава 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 349 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima vise od dve godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, na kojoj poziciji vam je skala temperature kad vam uključi ventilator hladnjaka? Evo jedna slika skale da ucrtate poziciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Iiii kakva je situacija sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jun 10, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odma ti kažem loša. Bajk u zadnjici bude nizi i dosta tvrdji, oseti se svaka rupa. Oem bolje rade posao, zborim o novim amortima jer polovanih nema a da su dobri. To ti je moje iskustvo na 4, 5 komada vidjenih i probanih sa burgerovim amortima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mu to pominjao za visinu i tvrdoću, zato ga pitam.Zbog toga sam sebi uzeo orginalne a Burgmanovi stoje u rezervi.Mada znam da ima ljudi koji su njima zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 43 Napisano Jun 10, 2023 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Kenta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Jun 12, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А јел промењена геометрија задњег вешања или је све као фабрика? Због нових нисача? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jun 14, 2023 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay De ima par org. amortizera za 50e. 30 000km stoji u opisu oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanPŽ 2 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Aprilia Atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri. Jel vas ubija u pojam ova kiša?:) Nema vožnje danima... Molim vas za malu pomoc, ko je imao dodira sa aprilia atlantic sprint 500. Nece ni da zavergla, struje ima. Sednem na motor, dam kontakt, tabla i svetla sijaju, ali ne cuje se vise pumpa od goriva da pali, i nece ni da zavergla, sta li može da pravi problem?!?! Proveravao sa drugarom, nije do prekidača, nije do senzora nožice, nije do osigurača... Da li je iko imao taj problem? Molim vas za odgovore. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nešto te zeza oko instalacije, moraces ogoliti makinu pa kontrola od brave do kompa (koji je skroz pozadi)..... žice, dzekove, bravu, releje, osigurače/kućište/pinove sve gledaš .... tu negde čuči zec. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanPŽ 2 Napisano Jun 16, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Aprilia Atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru i pomoci!!! Nista, nema mi druge, poskidacu bocne plastike i moram ga preterati do majstora... Hvala puno Dr.Satelis Zivi bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Jun 16, 2023 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan pritisneš li dugme na daljinskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanPŽ 2 Napisano Jun 16, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Aprilia Atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Gastrorider je napisao: pritisneš li dugme na daljinskom? Ne razumem, kom daljinskom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Jun 16, 2023 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan daljinski od imobilajzera ako se to tako zove. Imam istu takvu apriliju i majstor mi je premostio žice i eliminisao imobilajzer i daljinski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanPŽ 2 Napisano Jun 17, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Aprilia Atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Gastrorider je napisao: daljinski od imobilajzera ako se to tako zove. Imam istu takvu apriliju i majstor mi je premostio žice i eliminisao imobilajzer i daljinski. Hvala ti, provericu i to. evo rasklapam plastike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delortnik66 1 Napisano Jul 7, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ,Novi sam na ovom forumu, pratim ga več duže vreme i više puta mi pomogao .Imam Apriliu 500 atlantic clasic več neke 3 godine ,nema puno pređenih kilometara al se ne zavaravam, da su pravi .Nije baš moja AA lepotica u nekom top stanju ,puno ima esteckih i bilo i mehaničkih mana koje samu u glavnom uspeo rješiti esteckle ostale al radi i vozim.Nedavno doveo kući još jednu AA 500 2002 godište sa kojom se vlasnik dovo kuči a onda dugo stojala nije mu više htijela upalit .Kad sam počeo proveravat šta mu beše ,našao ,da nema varnice.Nisam baš prošao celi atlantic temu, ali tu nekde od pola pa na gor sve pročitao ali ništa našao ,da mi pomogne kod moje zagonetke. Momci molio bi vašu pomoč. Kad okrenem kontakt ključ, kontakt upali, benzin pumpa odrati ,FI sijalica ugasi,kad anlasujem nema varnice.Proverio sam stransku park nogu,proverio sam crveno dugme za gašenje motora na upravljaču,proverio sam senzor pada izpod prve sijalice .Kad nisam našao ništa sam skinuo plastike i sa svog starog 2005 AA i prebacio računalo i moj skuter pali spravan ,prebacijo bobinu na moj skuter i pali ispravna ,proverio senzor odstojnika i kao ispravan , za svaki slučaj kupio novi stavio i nema varnice.Što bih još moglo bit gde, da još tražim?Kako da proverim kontakt bravu?Kako znam dali je kontakt ključ brava sa kodom?Vrlo bi bio zahvalan za neki savet,iIi ako imao neko sličan problem i kako je bilo rešenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1891 Napisano Jul 11, 2023 (promenjeno) Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da te zeza negde neka masa, negde se nesto popustilo ili korozija ili… labav konektor Promenio Jul 12, 2023 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 43 Napisano Jul 11, 2023 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli potop 1.7 od Mateševa do Bara 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 43 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan pre kiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva fora sa ovom torbom na repu, Ðuka.Ali deluje mi da malo maskira zadnje svetlosne grupe. Ili grešim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...